NachDenkSeiten:ㅤEen roekeloze Böhmermann of een staatslek

nachdenkseiten:ㅤeen-roekeloze-bohmermann-of-een-staatslek

11-22 08: 00,

Eind oktober 2022 maakte entertainer Jan Böhmermann furore in zijn show: hij beweert “uitgelekte” NSU-documenten openbaar te hebben gemaakt, die decennialang onder geheimhouding zouden vallen, d.w.z. tegen de wil van de Hessische deelstaatregering in, wat een verraad van geheimen zou zijn. Dit zou een ongeoorloofde slag op de nieren zijn. Want tot nu toe werd beweerd dat de publicatie van de onderzoeksrapporten over NSU-verbindingen in Hessen de staatsveiligheid, het welzijn van de staat, d.w.z. in de eerste plaats de deelstaatregering, in gevaar zou brengen. Als dat het geval was, zou de hel nu losbreken. Alle betaalde en onbetaalde welzijnswerkers zouden de beul roepen en het beroemde scherpe zwaard van de democratie omhoog houden. Maar de verontwaardiging was opmerkelijk mild tot lauw. Door Wolf Wetzel

Laat ik het vooraf zeggen: Er zal geen interesse zijn om de bron van dit verraad van geheimen te achterhalen. Alles spreekt voor zich dat dit “uitgelekte” NSU-onderzoeksrapport uit officiële bron afkomstig is en dat Jan Böhmermann niets op het spel heeft gezet, maar zijn verdienste als zender heeft verdiend.

” Lees verder op NachDenkSeiten

%d bloggers liken dit: