Opvallende correlatie tussen herfst vaccinboosters en oversterftegevallen in Engeland nu totaal overschrijding van 23.000 niet-covid oversterfte bereikt

opvallende-correlatie-tussen-herfst-vaccinboosters-en-oversterftegevallen-in-engeland-nu-totaal-overschrijding-van-23.000-niet-covid-oversterfte-bereikt

11-11-22 08:31:00, Foto ter illustratie © JoLynne Martinez (CC BY-NC-ND 2.0) De crisis rond de oversterftegevallen houdt aan: volgens het ONS werden in de week die eindigde op 28 oktober in Engeland en Wales 1.232 sterfgevallen geregistreerd, 12,3% meer dan het vijfjarig gemiddelde. Hiervan werden er 804 toegeschreven aan een andere onderliggende oorzaak dan COVID-19, wat het totaal aantal niet-Covid sterfgevallen sinds het begin van de boostercampagne in april op 23.287 brengt, bericht Dailysceptic.org.

Ik heb al eerder opgemerkt dat er een correlatie leek te bestaan tussen het oversterftecijfer bij niet-Covid en de uitrol van het voorjaarsvaccin in april en mei.

Het hoge oversterftecijfer – waarvan vele hartgerelateerd zijn – bleef echter de hele zomer aanhouden en nam niet af toen de boostercampagne ten einde liep. Dit kan te wijten zijn aan een vertraagd effect van het vaccin, maar er kunnen ook andere oorzaken zijn. De huidige favoriete verklaring, zoals uiteengezet in een recent rapport van de British Heart Foundation, is dat het gebrek aan toegang tot gezondheidszorg tijdens de pandemie en de achterstand bij de NHS hier in de eerste plaats aan te wijten zijn. Veel medici en wetenschappers vermoeden echter dat bijwerkingen van de vaccins een belangrijke rol spelen, vooral omdat dit verschijnsel in heel Europa en daarbuiten wordt waargenomen, niet alleen in het Verenigd Koninkrijk.

Deze week sprak ik op Talk TV met Julia Hartley-Brewer over dit onderwerp. Ik zei dat algemeen wordt aanvaard, ook door regelgevende instanties, dat de vaccins in verband worden gebracht met hartproblemen en bloedstollingsproblemen, hoewel de officiële lijn is dat deze zeldzaam zijn. We weten ook uit studies, onder andere van Pfizer, dat het vaccin niet op de injectieplaats blijft, maar zich door het hele lichaam verspreidt. Studies tonen ook aan dat het mRNA en het spike-eiwit nog maanden na de vaccinatie kunnen blijven bestaan. Het is ook bekend dat dit ernstige bijwerkingen kan veroorzaken via ontsteking van het immuunsysteem en andere mechanismen. Autopsies hebben aangetoond dat mensen zijn overleden als gevolg van deze ontsteking, waarbij tests de aanwezigheid van spike-eiwit in het hart en de hersenen aantoonden, maar niet in de rest van het virus, wat erop wijst dat het van het vaccin afkomstig was.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: