Zwitserse studie: Een op de 38 liep hartschade op na booster – 800 keer vaker dan voorheen toegegeven

zwitserse-studie:-een-op-de-38-liep-hartschade-op-na-booster-–-800-keer-vaker-dan-voorheen-toegegeven

11-11-22 07:01:00, Foto ter illustratie via Freepik De talrijke schade van het vaccinatie-experiment wordt steeds zichtbaarder – inmiddels kan zelfs de mainstream media niet meer zwijgen over de verschrikkelijke gevolgen. Uit een studie van de Universiteit en het Unispital in Basel blijkt dat de kans op een hartspierontsteking na een “booster” 800 keer groter is dan tot nu toe werd aangenomen, bericht Wochenblick.at. Een op de 38 liep schade op aan de hartspier

Het onderzoek werd uitgevoerd bij 777 mensen, waarvan 22 vervolgens een verhoogde troponinewaarde vertoonden, wat een teken is van een mogelijke hartspierontsteking. Hoewel wordt beweerd dat de ontsteking “mild” was, bleek dat 2,8 procent van de deelnemers last had van deze bijwerking. De studie onderzocht het Moderna-preparaat.

De oorspronkelijke aanname was een percentage van 0,0035 procent – of één op 28.571 mensen in plaats van één op 38. Met andere woorden, de steekproefomvang was eigenlijk veel te klein om de bijwerking volledig te kunnen uitsluiten, zelfs als deze zich niet voordeed. In werkelijkheid bleek echter dat het risico 800 keer hoger was dan aangenomen.

Verhoogde mRNA-dosis als trigger?

Interessant is dat in het onderzoek vooral vrouwen werden getroffen, die 20 van de 22 gevallen voor hun rekening namen. Tot nu toe werd het risico vooral bij jonge mannen verhoogd geacht. De onderzoeksleider noemde kortademigheid, druk op de borst en vermoeidheid als symptomen voor de schade aan de hartspier. De oorzaak van de schade is nog onduidelijk. De auteurs van de studie veronderstellen echter dat ofwel de verhoogde mRNA-dosis in de booster ofwel een mogelijke sterkere reactie van het immuunsysteem hieraan ten grondslag ligt.

Mainstream media bagatelliseert gevaar

Het wordt echter bijzonder absurd als men kijkt naar de sussende houding van de mainstream media. Zo citeert een commercieel medium uitgebreid de woorden waarmee het hoofd van de studie zich als voorstander van de  -technologie profileerde en meende dat de experimentele injecties toch “miljoenen” levens hadden gered. Zijn twijfels over een positieve risico-batenafweging, vooral bij jongeren, worden angstvallig weggelaten.

Hij is vooral bezorgd over het gebrek aan omkeerbaarheid: “Volgens de huidige kennis kan de hartspier niet regenereren, of in het beste geval slechts minimaal. Het is dus mogelijk dat jaarlijkse vaccinaties leiden tot lichte schade.” Deze waarschuwing wordt in het geheel niet genoemd in de mainstream – in tegenstelling natuurlijk tot de bevinding dat de troponinewaarde bij de helft van de deelnemers aan het onderzoek de dag na de meting weer was gedaald.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: