Dr. Coleman: Chemotherapie – De enge, onthutsende waarheid over de fraude

dr.-coleman:-chemotherapie-–-de-enge,-onthutsende-waarheid-over-de-fraude

17-11-22 08:04:00,

In de loop der jaren heb ik herhaaldelijk vastgesteld dat alle medische aanbevelingen het best met een grote dosis scepsis kunnen worden behandeld. Nergens geldt dit meer dan bij de behandeling van kanker, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Patiënten die de diagnose kanker krijgen, bevinden zich in een shocktoestand. En terwijl ze in een shocktoestand verkeren, moeten ze heel snel een aantal cruciale beslissingen nemen.

Een van de grote vragen is vaak: “Moet ik chemotherapie nemen?”

Chemotherapie kan de overlevingskansen van een patiënt met drie tot vijf procent verbeteren, hoewel dat bescheiden cijfer meestal te ruim is. Het is bijvoorbeeld bewezen dat chemotherapie voor borstkankerpatiënten een verbetering van de overleving van iets meer dan 2,5% oplevert.

Als je bedenkt dat chemotherapie dodelijk is en vreselijke schade toebrengt aan gezonde cellen en aan het immuunsysteem, is het moeilijk de waarde van chemotherapie in te zien.

Ik denk niet dat het overdreven is te stellen dat een groot deel van de hype rond chemotherapie de behandeling op het gebied van fraude heeft gebracht – veel frauduleuzer dan behandelingen die door de gevestigde orde als irrelevant of schadelijk worden afgedaan.

De kans is groot dat de artsen die u verzorgen – vooral de gespecialiseerde oncologen in het ziekenhuis – chemotherapie zullen aanbevelen. Ze kunnen hard aandringen om hun aanbeveling te aanvaarden. Ze kunnen zelfs boos of afwijzend zijn of aannemen dat u onwetend of bang bent als u besluit het niet te willen. Goede doelen voor kankerbestrijding roepen vaak enthousiast over chemotherapie. Maar ze zijn ook vaak nauw verbonden met de farmaceutische bedrijven die geld verdienen aan chemotherapie – waardoor ze naar mijn mening deel uitmaken van de grote en bloeiende “kankerindustrie”. Het is belangrijk te onthouden dat farmaceutische bedrijven bestaan om geld te verdienen en zij zullen alles doen wat nodig is om dit doel te bereiken. Ze liegen en bedriegen met schrikbarende regelmaat en hebben er geen belang bij patiënten te helpen of levens te redden. Onthoud dat: het enige doel van farmaceutische bedrijven is geld verdienen, ongeacht de menselijke kosten. Ze zullen met plezier potentieel levensreddende informatie achterhouden als dat hun winst ten goede komt. Ik ben ervan overtuigd dat door zich aan te sluiten bij farmaceutische bedrijven, kankerbestrijdingsorganisaties corrupt zijn geworden.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: