UK Column’s Insight: China in Afrika en het Midden-Oosten – een debat

uk-column’s-insight:-china-in-afrika-en-het-midden-oosten-–-een-debat

17-11-22 04: 09: 00,

Is er een eerlijke intentie om welvaart te genereren en de arme naties van de aarde te helpen in tegenstelling tot een systeem van wereldwijde slavernij, of is China gewoon een andere imperiale macht die erop uit is de wereld te plunderen? In dit Britse columndebat onder leiding van Mike Robinson en Vanessa Beeley debatteren Isa Blumi en ik over deze vraag.

Matthew is senior fellow aan de Amerikaanse Universiteit in Moskou, hoofdredacteur van de Canadian Patriot Review en medeoprichter van de Rising Tide Foundation. Hij schreef de driedelige serie clash of the Two Americas en de vierdelige serie untold history of Canada.

Isa Blumi (Departement Aziatische en Midden-Oosterse studies, Universiteit van Stockholm) onderzoekt samenlevingen in volle sociale, economische en politieke transformatie. Hij vergelijkt hoe Europese imperialistische projecten in de islamitische wereld raakten aan, en dus werden geïnformeerd door, gebeurtenissen binnen die samenlevingen. Zijn onderzoek naar dergelijke processen heeft geleid tot talrijke artikelen en 8 boeken, waaronder Ottomaanse vluchtelingen, 1878-1939: Migration in a Post-Imperial World. (Bloomsbury Academic, 2013) en Destroying Yemen: What Chaos in Arabia tells us about the World (University of California Press, 2018).

Vanessa Beeley is onafhankelijk journalist, vredesactivist, fotograaf en levert regelmatig bijdragen aan de UK Column. Abonneer je hier op haar Substack.

Klik hieronder om het volledige debat te bekijken op Rumble, Bitchute, SoundCloud en Youtube:

Of klik hierom te kijken op Bitchute, of hier om te kijken op Youtube op luister hier op Soundcloud:

Volg de UK Column op ukcolumn.org

T.me/CanadianPatriotPress

” Lees verder bij Matthew Ehret…

%d bloggers liken dit: