De natte droom van het WEF: Een corona-certificaat voor iedereen! | commonsensetv.nl

de-natte-droom-van-het-wef:-een-corona-certificaat-voor-iedereen!-|-commonsensetv.nl

18-11-22 09:13:00, De droom van het WEF blijft in leven

Het begint pathetisch te worden, deze bijeenkomsten, en ik denk dat we dit soort video´s moeten omarmen.

Mensen zijn heel ver meegegaan in de coronamaatregelen omdat het opgedragen werd door hun eigen overheid die ze dachten te kunnen vertrouwen.

BCGAME CSTV

Maar bij het luisteren naar deze doorgeslagen idioten wordt iedereen gelijk kotsmisselijk.

YouTube player

Hoor hoe ze praten over hun “onderdanen”.

“We kunnen ze wel wat ruimte geven om te bewegen”, en “Als ze naar behoren getest zijn of gevaccineerd pas dan mogen ze zich bewegen”. Wie denken deze gasten wel niet wie ze zijn?

And the rules do not apply to us, zeker?

Ze hebben in hun bubble geen flauw benul hebben wat er in de samenleving speelt en dus hebben ze ook niet in de gaten hebben hoe groot de tegenstand inmiddels is geworden tegen hun absurde plannen.

Het is nu wel héél duidelijk dat deze mensen willen dat de mensheid bestuurd wordt door grote bedrijven en de WHO en uit zijn op een wereld waarin iedereen afhankelijk is van hen en waarin iedereen 24/7 gesurveilleerd kan worden. Hij zei dit een jaartje of 2 geleden. Ik moest even glimlachen maar als je het na gaat rekenen klopt het inderdaad.

Toch moet de helft van de mensheid uitgeroeid worden. Niet omdat er “te veel mensen” zijn zoals ze ons voor houden.

De aarde is eerder leeg dan vol. Maar hun motieven zijn waarschijnlijk dat minder mensen makkelijker te controleren zijn en makkelijker te voeden zodat ze bruikbaar blijven.

Er wordt al gepraat over de “volgende pandemie”. Er is geen twijfel bij deze mensen dat die er komt, er moet alleen nog even ingepland worden wanneer ze er weer één uitroepen en media de opdracht geven om weer griepdoden te gaan tellen met continu oplopende cijfers op het televisiescherm en in de kranten.

De afschuw wordt steeds groter bij de mensen die dit soort video´s zien en ik ben er absoluut niet bang voor dat deze plannen ook nog maar één keer het daglicht zullen zien.

Moesten we niet allemaal gevaccineerd zijn of minimaal twee testen hebben gehad om het vliegtuig in te stappen?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: