Hart van Nederland plaatst desinformatie over vrijgesproken huisarts Rob Elens | commonsensetv.nl

hart-van-nederland-plaatst-desinformatie-over-vrijgesproken-huisarts-rob-elens-|-commonsensetv.nl

18-11-22 10:49:00,

Luister naar dit artikel Uitspraak medisch tuchtcollege Rob Elens

Afgelopen 23 september moest huisarts Rob Elens voor het medisch tuchtcollege verschijnen.

Hij werd aangeklaagd door het IGJ (Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd) vanwege het voorschrijven van hydroxychloroquine en ivermectine aan patiënten die hierdoor allemaal zijn genezen van hun griepvirus.

http://commonsensetv.nl/

Minister Hugo de Jonge kon dit absoluut niet hebben. Zijn belangen en zijn taak was om heel Nederland de vaccins, (gen-therapieën), op te dringen en indirect te verplichten indien nodig.

hugo de jongeHugo de Jonge

De agressieve Hugo de Jonge was de man die aandrong op tuchtrechtelijke vervolging van de huisarts, zoals we hebben kunnen lezen in de Wob-documenten.

De tuchtraad deed vandaag uitspraak. Hij kreeg volgens de Limburger “een tikje op de vingers” vanwege wat corona-uitspraken maar de boete is van tafel.

Rob ElensRob Elens

 

 

“De huisarts heeft niet in strijd gehandeld met de Geneesmiddelenwet door het off-label voorschrijven van HCQ en ivermectine,”, aldus het tuchtcollege. (bron)

Beste mensen. Vandaag uitspraak van het tuchtcollege. Vrijspraak voor recept hcq en ivermectine !!! Boete weg .

— rob elens (@hapelensrob) November 18, 2022

Gefeliciteerd Rob!

16 andere artsen kregen ook boete

Elens was niet de enige die beboet werd. 16 andere artsen kregen ook een boete vanwege het voorschrijven van hydroxychloroquine en ivermectine.

De bedreigingen waren rond die tijd niet mis en vanuit de overheid werd er zelfs gedreigd hun licenties af te pakken.

“Nooit is gevraagd hoe het met de patiënten is afgelopen,” zei de huisarts. “Wij hebben 4000 hulpvragen afgehandeld en bijna iedereen is genezen. Er is nooit naar gevraagd door de inspectie.”

Het geeft nog maar weer eens aan dat het nooit over de volksgezondheid ging. Opdat we nooit vergeten hoe onze overheid heeft gehandeld en nog steeds handelt.

Na wat rondgevraagd te hebben zeggen veel mensen dat deze vooral positieve uitspraak voor Elens als een verrassing kwam.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: