Het aantal sterfgevallen onder Europese kinderen van 0-14 jaar is met 552% gestegen sinds het EMA het COVID-vaccin voor kinderen heeft goedgekeurd

het-aantal-sterfgevallen-onder-europese-kinderen-van-0-14-jaar-is-met-552%-gestegen-sinds-het-ema-het-covid-vaccin-voor-kinderen-heeft-goedgekeurd

18-11-22 08:31:00,

Op 28 mei 2021 heeft het Europees Geneesmiddelenbureau de vergunning voor noodgebruik van de Pfizer Covid-19 mRNA-injectie uitgebreid tot kinderen van 12 tot 15 jaar. Zes maanden later breidden ze de vergunning voor noodgebruik uit tot kinderen van 5 tot 11 jaar.

Voordat zij dit deden, lag het aantal sterfgevallen onder kinderen ver onder het verwachte niveau. Maar sindsdien is het aantal aanzienlijk gestegen, bericht Expose-news.com.

Zoveel zelfs, dat op 6 november 2022 het sterftecijfer onder kinderen in heel Europa met een schokkende 552% was gestegen. Met een stijging van 848% tot eind 2021, en een stijging van 444% tot nu toe in 2022.

EuroMOMO is een European Mortality Monitoring Project dat officieel gemachtigd is om statistieken te verzamelen en te publiceren die hen door de regeringen van landen in heel Europa zijn verstrekt.

De laatste publicatie van de organisatie bevat overlijdensstatistieken voor 27 deelnemende landen in heel Europa (Oekraïne niet inbegrepen) tot week 44 van 2022.

De volgende grafiek komt rechtstreeks uit de EuroMOMO-publicatie en toont het aantal oversterftegevallen (niet het totale aantal sterfgevallen) onder kinderen van 0 tot 14 jaar in heel Europa.

Bron

Zoals u hierboven kunt zien, was 2022 een recordjaar voor het aantal oversterftegevallen onder kinderen. De voorgaande vijf jaren werden ruimschoots overtroffen en het aantal sterfgevallen lag ver boven het verwachte niveau.

Maar het meest merkwaardige aan bovenstaande grafiek is wanneer deze aanzienlijke toename van het aantal oversterftegevallen onder kinderen is begonnen.

Volgens EuroMOMO begon de stijging van het oversterftecijfer rond week 2022 van 2021.

En het toeval wil dat dit direct samenvalt met de uitbreiding door het Europees Geneesmiddelenbureau van de vergunning voor noodgebruik van de Pfizer Covid-19 injectie tot kinderen van 12 tot 15 jaar.

Bron

Vóór deze uitbreiding van de goedkeuring voor noodgebruik waren er in 2021 270 minder oversterftegevallen onder kinderen dan verwacht. Maar na de goedkeuring waren er aan het eind van het jaar 848 meer oversterftegevallen dan verwacht.

Maar als u naar de bovenstaande grafiek kijkt, ziet u een lichte afvlakking bij week 48 wat betreft het aantal extra oversterftegevallen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: