Het verhaal van Rob Hoogland en zijn dochter | commonsensetv.nl

het-verhaal-van-rob-hoogland-en-zijn-dochter-|-commonsensetv.nl

18-11-22 03:31:00,

Luister naar dit artikel Het gevaar van de WOKE ideologie

In een aantal Westerse landen is het volgende al een feit:

Wanneer je opstaat tegen het verminken van kinderen dat ben je extreem rechts.

“Huh? Ja vast! Idiote complotdenker! Wie is er nou voor het verminken van kinderen?” krijg ik regelmatig naar mijn hoofd geslingerd en vaak zijn het diezelfde mensen die dit juist mogelijk maken omdat ze geen enkele kritiek willen uiten op de overheid, niet weten waar ze over praten en daardoor dit soort praktijken mogelijk maken.

Ik en anderen proberen mensen bewust te maken wat de opkomst van deze WOKE ideologie inhoudt. Omdat ik weet wat het is is het een plicht om mensen te waarschuwen, ongeacht de gevolgen.

Soms werkt het, soms worden alle verbanden met mij gebroken omdat ik “knettergek” ben.

Sommigen zeggen nog beleefd: “Ik ben het niet met je eens”, maar dat gaat hier niet op. Dit is geen politieke discussie waarin we van mening verschillen, dit gaat over waarheden. Feiten. Het gaat over wat er nu gebeurt en wat er allemaal al gebeurd is. Ik sta geen verhalen te verzinnen.

De WOKE ideologie wordt er overal steeds agressiever doorheen gedrukt en kinderverminking wordt genormaliseerd en het wordt mogelijk gemaakt voor kinderen om een chirurgische behandeling te laten ondergaan zonder dat de ouders toestemming hoeven te geven. Denk aan de borsten van een 12-jarig meisje die worden verwijderd.

Het gevaarlijkste is dat ook grote bedrijven gaan hier in meegaan en hun advertenties daar op afstellen.

Nog niet zo lang geleden zou het onderwerpen van minderjarigen aan deze protocollen worden gezien als wanpraktijken en kindermishandeling. Maar de afgelopen jaren hebben deze verachtelijke praktijken brede politieke, culturele, media- en juridische steun gekregen.

Het maakt niet uit dat puberteitblokkers, hoewel ze worden gepresenteerd als onschadelijk om jonge tieners een “pauze” te geven, zodat ze hun opties kunnen overdenken, in feite behoorlijk schadelijk zijn en bijna altijd worden gevolgd door hormoontherapie,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: