NachDenkSeiten:ㅤBrieven aan de redactie over “De VS heeft de gasoorlog tegen Rusland gewonnen”

nachdenkseiten:ㅤbrieven-aan-de-redactie-over-“de-vs-heeft-de-gasoorlog-tegen-rusland-gewonnen”

18-11-22 02: 29: 00,

In dit artikel bespreekt Jens Berger de stelling dat de VS de “duidelijke winnaar” is van de gasoorlog. Zij zouden dezelfde hoeveelheid gas vervangen die voorheen door Siberische pijpleidingen werd geleverd. De oorlog in Oekraïne was een “game changer”. Van afhankelijkheid van Russisch gas zouden de EU en Duitsland kunnen afglijden naar afhankelijkheid van Amerikaans LNG. Gas zou permanent duurder worden. In tegenstelling tot wat de Groenen beweren, is LNG geen tijdelijke oplossing, omdat de Amerikaanse leveranciers aandringen op contracten met een looptijd tussen 15 en 25 jaar. We hebben hierover interessante brieven ontvangen. Bedankt voor hen. Hier zijn de brieven aan de redactie. Samengesteld door Christian Reimann.

1e brief aan de redactie

Beste Nachdenkseiten,

hoe dankbaar moeten we de VS zijn voor het oplossen van hun financiële problemen ten koste van Duitsland en de EU. Vooral de Groenen zouden eens goed moeten kijken naar de gevolgen van hun beleid – een puinhoop van bijzondere aard ten nadele van de Duitse economie en iedere burger.

” Lees verder op NachDenkSeiten

%d bloggers liken dit: