NachDenkSeiten:ㅤLeserbriefe zu “Die Anstalt zum Iran. Opmerkelijk.”

nachdenkseiten:ㅤleserbriefe-zu-“die-anstalt-zum-iran-opmerkelijk.”

18-11-22 10: 02: 00,

In dit artikel wordt de laatste editie van het ZDF-programma “Die Anstalt” besproken. Het was gewijd aan de omstandigheden in Iran, was “uitgesproken kritisch en terecht emotioneel”, bevatte twee komieken met Iraanse roots en was opgedragen aan de vele mensen die in Iran worden vervolgd en vermoord. Dit was een positief aspect van het programma. Opmerkelijk en verontrustend is het basisgevoel dat in het programma wordt overgebracht: daar zijn de slechteriken, hier zijn de goeden. Albrecht Müller deed suggesties voor toekomstige programma’s. Ze variëren van “Het leven en lot van jonge Afrikaanse vrouwen die zichzelf in Duitsland moeten verkopen voor 30 €” tot “Regime Change – de nobele claim en de realiteit”. Bedankt voor de interessante brieven. Christian Reimann heeft hier een selectie van de brieven aan de redactie voor u samengesteld.

1e brief aan de redactie

Goedendag mijnheer Müller,

bedankt voor de verwijzing naar de huidige aflevering van de Anstalt.

” Lees verder op NachDenkSeiten

%d bloggers liken dit: