NachDenkSeiten:ㅤLeserbriefe zu “”Russische raketten raken Polen” – Nieuw dieptepunt van politiek en media in Duitsland””

nachdenkseiten:ㅤleserbriefe-zu-“”russische-raketten-raken-polen”-–-nieuw-dieptepunt-van-politiek-en-media-in-duitsland””

18-11-22 12: 11: 00,

Florian Warweg thematiseert hier het vermeende neerhalen van een Russische raket op Pools grondgebied. Duitse politici en media zouden “van geen ophouden weten” en hebben geprobeerd de gelegenheid te instrumentaliseren, bijvoorbeeld voor een volledige afwijzing van de onderhandelingen met Moskou. Er worden verschillende voorbeelden gegeven. Het was een “hysterisch noteringskartel, gebaseerd, zoals we nu weten, op nepnieuws”. Dit “amateuristische communicatieve gedrag van de politiek en de ’toonaangevende media'” voorspelt “niet veel goeds voor de toekomst”. Bedankt voor de vele en interessante brieven aan de redactie. Het volgende is een selectie. Samengesteld door Christian Reimann.

1e brief aan de redactie

Geachte redactie van de NDS,

Wat hier glashelder is, is hoe belangrijk de NDS is om een beeld te krijgen.

Ik voeg de allerlaatste reportage uit België toe op 16. November at noon:

Zelfs als de raket door Oekraïne werd gelanceerd, is Rusland schuldig: Als Rusland geen oorlog zou voeren,

” Lees verder op NachDenkSeiten

%d bloggers liken dit: