Op weg naar de Echte Nieuwe Wereldorde

op-weg-naar-de-echte-nieuwe-wereldorde

18-11-22 04:03:00,

Dertig jaar geleden was George Bush Senior, met het bloed van talloze dode Iraakse burgers en kinderen op zijn geweten, de eerste die de term “Nieuwe Wereldorde” populair maakte. Ongetwijfeld haalde hij zijn inspiratie uit de slogan op een dollarbiljet (waar zou zo’n man anders zijn inspiratie vandaan moeten halen?). De uitdrukking in Bush’s betekenis is de afgelopen 30 jaar volledig in diskrediet gebracht. Joegoslavië? Irak? Syrië? Afghanistan? Nu gaat het om een echte ‘Nieuwe Wereldorde’. Deze wordt op dit moment bevochten in de Oekraïne en in de politieke en economische wereldfora. En de ideologische en militaire leider ervan is de Russische Federatie, het enige land dat het lef heeft om de echte Nieuwe Wereldorde te leiden. Dit zal haar tot eer strekken zolang de wereld bestaat. In dit verband heeft de Saker een uitstekend artikel geschreven, getiteld met de volgende hypothetische vraag:

Wat zou een Russische nederlaag betekenen voor de bevolking van het Westen? (Frontnieuws Nederlandse vertaling)

Hoewel de Saker een uitstekend antwoord heeft gegeven, wil ik het mijne geven, dat een samenvatting is van het zijne. Dit is: een Russische nederlaag door toedoen van het “Gecombineerde Westen” zou het einde van de wereld betekenen en dus geen Nieuwe Wereldorde. Vrees niet, want Rusland staat niet op het punt te worden verslagen, de wereld vergaat nog niet en er komt een Nieuwe Wereldorde, en die is er al, schrijft Batiushka.

Laten we eerlijk zijn, het gecombineerde Westen heeft Rusland in de geschiedenis keer op keer aangevallen. Velen weten niet dat de Teutoonse Ridders in de dertiende eeuw internationaal, pan-Westers waren. De Napoleontische invasie van 1812 werd uitgevoerd door twaalf westerse nationaliteiten. De Krimoorlog, dat wil zeggen de invasie van Rusland in 1854, werd uitgevoerd door de Fransen, de Britten, de Ottomanen en de Sardiniërs.

Wat betreft het Oostenrijks-Hongaarse leger en het leger van de keizer in 1914, ook dat was een inspanning van het gecombineerde Westen, en als de revolutie er niet was geweest, zou Rusland later in 1917 Wenen en Berlijn hebben ingenomen. En Hitler’s invasie 27 jaar later was al even multinationaal. En zo is het ook vandaag, met het huurlingenleger van het Kievse regime, bewapend door de multinationale NAVO.

Gesprekken

Vandaag dringen de Amerikaanse mentoren van het Kievse regime aan op het begin van vredesbesprekingen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: