Prof. Dr. Bhakdi: Ik vrees dat als de vaccinatie wordt voortgezet, miljarden mensen zullen sterven

prof-dr.-bhakdi:-ik-vrees-dat-als-de-vaccinatie-wordt-voortgezet,-miljarden-mensen-zullen-sterven

18-11-22 07:31:00,

Prof. Dr. Sucharit Bhakdi: “Ik vrees dat als het vaccineren doorgaat, miljarden mensen zullen sterven. Vaccins vernietigen het hart en de hersenen. Zij zullen de mensheid vernietigen. En kinderen injecteren is SATANISME – het absolute kwaad!”

Samenvatting van het interview:

In een interview met USAWatchdog journalist Greg Hunter op 29 oktober 2022, verwijst professor Sucharit Bhakdi, een wereldberoemde microbioloog en viroloog, naar een angstaanjagende studie in het toonaangevende wetenschappelijke tijdschrift Vaccines die bevestigt dat Covid-19 vaccins onherstelbare schade veroorzaken en de hersenen en hartvaten beschadigen, bericht Uncutnews.ch.

Dr. Sucharit Bhakdi, een wereldberoemd professor in de microbiologie en virologie, heeft talrijke medische en wetenschappelijke onderscheidingen ontvangen en is de auteur van meer dan 300 collegiaal getoetste onderzoekspapers. Dr. Bhakdi was een van de eerste vooraanstaande artsen ter wereld die waarschuwde voor de dodelijke en schadelijke effecten van Covid-19 vaccins. En hij had gelijk.

Volgens Dr. Bhakdi zijn er aanwijzingen dat deze vitale organen onherstelbaar beschadigd worden doordat de inhoud van deze vaccins het hart of de hersenen bereikt. Wijzend op een autopsie die dit bevestigt, legt Dr. Bhakdi uit:

“In verschillende gebieden van de hersenen van deze overleden man vond de arts hetzelfde. … Hij vond spike-eiwitten in de kleinste haarvaten van de hersenen. … Herstel is niet mogelijk omdat de arts constateerde dat deze kleine bloedvaatjes door het immuunsysteem waren aangevallen en vernietigd. De arts vond onweerlegbaar bewijs van schade aan de hersencellen – beschadigde en dode cellen. Deze arme man stierf omdat zijn hersencellen stierven. … Dezelfde patiënt die overleed (…) had multifocale encefalitis, d.w.z. encefalitis die zich in verschillende gebieden voordeed en necrotiserend was en tot de dood leidde. Hij had de typische klachten die mensen tegenwoordig hebben na vaccinatie. Ze verliezen hun persoonlijkheid. Ze verliezen hun verstand. Ze verliezen hun denkvermogen. Ze worden dement. Ze kunnen niet horen. Zij kunnen niet spreken. Zij kunnen niet zien. Ze zijn niet meer de mensen die ze ooit waren. Het zijn gebroken mensen. Hun hersenen zijn vernietigd.”

“Deze arts [die de autopsie uitvoerde] ontdekte iets dat zo verschrikkelijk was dat hij het onmiddellijk moest publiceren. Zijn studie werd op 1 oktober 2022 gepubliceerd in het toonaangevende wetenschappelijke tijdschrift Vaccines [“Case Report: Multifocal necrotising encephalitis and myocarditis after mRNA BNT162b2 vaccination against COVID-19“].

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: