Vraag naar ongevaccineerd bloed is reëel, erkennen artsen knorrig

vraag-naar-ongevaccineerd-bloed-is-reeel,-erkennen-artsen-knorrig

18-11-22 07:01:00,

Hier is een artikel van Vice News over nieuwe bloedbanken die zijn opgezet om ongevaccineerd bloed te leveren:

Anti-vaxxers proberen een nieuwe wereldwijde infrastructuur te creëren voor de levering van ongevaccineerd bloed, gedreven door samenzweringstheorieën en pseudowetenschappelijke overtuigingen over de gevaren van mRNA COVID-vaccins.

Het artikel gaat maar door en door over hoe onwetenschappelijk en onkundig de vraag naar ongevaccineerd bloed is. Interessant is dat zelfs artsen erkennen dat er veel vraag naar is:

“Wij hebben verschillende verzoeken gekregen voor vaccin-negatief bloed en/of gerichte donaties van ongevaccineerde personen. Wij hebben op al deze verzoeken nee gezegd”, aldus Claudia S. Cohn, directeur van het laboratorium van de bloedbank van de Universiteit van Minnesota, in een e-mail.

Michael Busch, voorzitter van de International Society of Blood Transfusions, zei dat hij al meer dan een jaar op de hoogte was van dergelijke verzoeken. “Het begon duidelijk toen de mRNA-vaccins op de markt kwamen,” zei hij.

Ik betwijfel of de volledige vraag afkomstig is van gewone mensen zoals u en ik. Waarschijnlijk betalen de zeer rijke mensen die het zich kunnen veroorloven om wat bloed van jonge, gezonde mensen aan zichzelf toe te wijzen, een [onbeduidende voor hun nettowaarde] premie voor het verkrijgen van ongevaccineerd bloed, schrijft Igor Chudov.

Zelfs voordat de Covid-pandemie begon, gaven miljardairs enorme bedragen uit om bloedtransfusies van jonge mensen te krijgen, waardoor oude mensen zogenaamd jeugdiger worden. Het zou geen enorme sprong van verbeelding zijn om een rijk persoon tevoorschijn te halen die besloot een premie te betalen voor jong, Covid-ongevaccineerd bloed.

De artsen die de afgelopen twee jaar hebben gepleit voor “Covid-vaccins” zijn ongelukkig met deze trend.

Medische deskundigen waarmee VICE World News sprak, suggereerden dat die inspanningen waarschijnlijk geen vruchten zouden afwerpen. Ze zeiden dat ze op de hoogte zijn van toenemende verzoeken om ongevaccineerd bloed van anti-vaxxers in de afgelopen jaren, maar dat ze dergelijke verzoeken afwijzen.

Het is duidelijk dat op dit punt de vraag naar ongevaccineerd bloed onmogelijk te ontkennen is, en dat er commerciële entiteiten ontstaan om aan die vraag te voldoen. Een waarschuwing aan mijn lezers: wees op uw hoede voor het eerste bedrijf dat u tegen betaling toegang tot “ongevaccineerd bloed” belooft.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: