Xi Jinping tikt Trudeau op de vingers | commonsensetv.nl

xi-jinping-tikt-trudeau-op-de-vingers-|-commonsensetv.nl

18-11-22 06:00:00,

Luister naar dit artikel Xi Jinping tiks Trudeau op de vingers

Nog een opvallende gebeurtenis tijdens de G20-top.

De Chinese president Xi Jinping berispte de Canadese wannabe dictator voor een camera tijdens de G20-top. Trudeau heeft zijn gesprek met Xi Jinping aan de media gelekt en de inhoud van het gesprek verdraaid.

BCGAME CSTV

Een ruzie die de gespannen betrekkingen tussen de twee landen nog verder zou kunnen bemoeilijken.

YouTube player

Trudeau had dinsdag met Xi de kwestie aan de orde gesteld van wat hij Chinese “inmenging” met Canadese burgers noemde, nadat Ottawa Peking er de afgelopen weken van beschuldigde zich te bemoeien met zijn democratische en gerechtelijke systemen.

“In Canada geloven we in een vrije, open en eerlijke dialoog, en dat zullen we blijven doen.”, zegt Trudeau die uit hetzelfde jout gesneden is als Mark Rutte. Wat een huichelaar.

Zijn we vergeten dat de wannabe dictator, die zich ontzettend belangrijk en sterk lijkt te voelen als marionet van het WEF van Klaus Schwab, de bankrekeningen van demonstranten bevroor?

De truckers hadden niet veel eisen. Zij spraken namens een groot gedeelte van de bevolking dat zij gewoon vrij wilden leven en dat Trudeau moest stoppen met de vaccinatie-mandaten waarvan we achteraf zien (en vooraf al voor gewaarschuwd hebben) dat deze zeer schadelijk zijn.

Maar de man die “gelooft in een vrije samenleving” was daar niet van gediend, bevroor de bankrekeningen van de demonstranten en gaf het bevel grof geweld te gebruiken tegen zijn burgers.

Met dit soort mensen valt niet te praten. Zij hebben hun oogkleppen op en voeren, ten koste van alles, de WEF agenda uit.

close

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: