Bankrekeningen van Braziliaanse demonstranten bevroren | commonsensetv.nl

bankrekeningen-van-braziliaanse-demonstranten-bevroren-|-commonsensetv.nl

19-11-22 07:08:00,

Luister naar dit artikel Protesten tegen President Lula in Brazilië gaan door

De Braziliaanse bevolking, of een groot deel daarvan, lijkt niet van plan te zijn zich neer te leggen bij de uitslag van de verkiezingen afgelopen maand.

Als gevolg worden bankrekeningen geblokkeerd van protesterende Brazilianen.

VPNVerberg de identiteit van u en uw kinderen online. Surf nooit zonder VPN. Beveilig uw verbinding voor maar €2,21 per maand. CSTV geeft u ook nog eens 3 maanden gratis.

Velen zeggen dat het een herhaling is van wat Justin Trudeau deed met het Freedom Convoy van de Canadese vrachtwagenchauffeurs. De bankrekeningen van demonstranten in Brazilië die geloven dat de presidentsverkiezingen van vorige maand zijn gestolen van de zittende Jair Bolsonaro, zijn geblokkeerd.

We zien websites waar dit waarschijnlijk wel een beetje overdreven wordt. Ze stellen dat de bankrekeningen van bijna alle demonstranten zijn geblokkeerd. Dat zou inhouden dat er miljoenen bankrekeningen bevroren zijn door de nieuwe overheid. Door een rechter die gelieerd is aan de partij, beter gezegd.

Maar het feit dat de bankrekeningen van duizenden of miljoenen burgers (nog) niet zijn bevroren maakt het niet minder erg wat er wel gebeurt. De bankrekeningen van organisatoren, bedrijven en anderen zijn namelijk daadwerkelijk bevroren en hier zal Lula mee doorgaan.

We hebben (in een email) gevraagd aan CBN (Central Brasileira de Notícias–Brazilian News Center) of zij kunnen bevestigen dat vele bankrekeningen van burgers zijn geblokkeerd. Het is zo moeilijk om een duidelijk beeld te krijgen van de situatie omdat de meeste Braziliaanse outlets, net als in Nederland, een verlengstuk zijn van de (corrupte) overheid en buitenlandse outlets ofwel overdrijven omdat ze pro-Bolsorano zijn ofwel, en dat is meestal het geval, geen enkele kritiek op verkiezingsfraude dulden. Het gaat immers om Bolsorano en die moet van het toneel verdwijnen van de wereldwijde gevestigde orde.

CBN heeft zich kritische krant getoond tegen o.a. de bigtech en de censuur in het land en wereldwijd. Het lijkt ook de enige krant die serieus wil kijken naar de vermeende verkiezingsfraude en de demonisering tegen deze krant door Google en andere media is onwerkelijk.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: