Bloedbad in Ugledar: De Russen hebben Pavlovka van de kaart geveegd – Meer dan 1.400 Oekraïense soldaten dood – Video’s

bloedbad-in-ugledar:-de-russen-hebben-pavlovka-van-de-kaart-geveegd-–-meer-dan-1.400-oekraiense-soldaten-dood-–-video’s

19-11-22 03:05:00,

De informatie die een paar uur geleden is vrijgegeven over de gevechten in Pavlovka en in de wijde omgeving van Ugledar is schokkend. Alleen aan de Oekraïense kant zijn er 1.400 doden gevallen en is de regio letterlijk van de kaart geveegd, bericht Warnews24/7.

Russische en Oekraïense troepen vechten al enkele dagen hevig om het strategische dorp Pavlovka. De Russen zijn er de afgelopen dagen ook in geslaagd het noordelijke deel van Pavlovka te ontruimen. Dan ligt Ugledar op minder dan 1 km afstand.

De Russen hebben echter ook zware verliezen geleden in het gebied: sommige bronnen spreken van 500 doden.

Pavlovka is veranderd in een groot kerkhof van NAVO- en Oekraïens materieel. Tijdens de gevechten werden meer dan 90 tanks en pantservoertuigen vernietigd.

Lancet en KUB kamikaze-drones zijn voortdurend in het gebied actief.

Volgens de beschikbare gegevens verloren de Oekraïners alleen al op de 16e van de maand in Ugledar 3 tanks, 3 BMP’s, 4 M-777’s, een Caesar en verschillende BMP-1, BMP-2.

Er zijn ook veel Oekraïense gevangenen die zijn overgeleverd aan de strijdkrachten van Donetsk, Cascade en de Mariniers.

Video: Verliezen van Oekraïners in Pavlovka (Ugledar) – Schokkende beelden

Video: Oekraïense krijgsgevangenen in Pavlovka

In Pavlovka werden 1400 Oekraïense soldaten gedood!

Volgens het Russische ministerie van Defensie:

– Op 14 november werd als gevolg van succesvolle offensieve operaties van Russische troepen het dorp Pavlovka van de Volksrepubliek Donetsk volledig bevrijd.

Tijdens de gevechten om Pavlovka hebben Russische troepen tot 1400 Oekraïense militairen gedood en twee Su-25 vliegtuigen van de Oekraïense luchtmacht en een Mi-8 helikopter neergeschoten.

Ze vernietigden ook 12 tanks, 27 infanteriegevechtsvoertuigen en tot 30 andere gepantserde gevechtsvoertuigen.

Daarnaast werden zes artilleriestukken, waaronder twee M777 artilleriesystemen van Amerikaanse makelij, meer dan 25 voertuigen voor diverse doeleinden en achtentwintig onbemande luchtvaartuigen vernietigd.

– In de richting Kupyansk hebben de acties van de Russische troepen de aanval van twee tactische gevechtsteams van de Strijdkrachten van Oekraïense strijdkrachten in de richting van de nederzetting Kuzemovka in de Volksrepubliek Luhansk verhinderd. Als gevolg van artillerievuur en TOS-1A zware vlammenwerpersystemen werden de vijandelijke eenheden geïmmobiliseerd en teruggedreven naar de uitgangspositie.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: