De echte feiten over de COVID-prikken achterhalen

de-echte-feiten-over-de-covid-prikken-achterhalen

19-11-22 11:04:00,

Naarmate we meer te weten komen over de mRNA-injecties – en over de voor het publiek verborgen gegevens en de overvloedige leugens van de ambtenaren – wordt het met de dag duidelijker dat we zijn bedrogen. Talloze mensen betalen nog steeds de prijs, in verloren levens en door het lijden aan verschrikkelijke bijwerkingen.

Het wereldwijde publiek is verzekerd dat COVID-19 spuiten veilig en effectief zijn – maar nu het aantal doden en gehandicapten toeneemt, is het tijd voor een second opinion. In Safe and Effective: A Second Opinion, een documentaire van Oracle Films, worden verwondingen en sterfgevallen door COVID-19 injecties belicht, samen met de systematische tekortkomingen die dit mogelijk maakten, schrijft Dr. Joseph Mercola.

Big Tech bedrijven en de media maakten het schandaal alleen maar groter door de vrije meningsuiting en het open debat over de injecties te onderdrukken. Cardioloog Dr. Aseem Malhotra heeft openlijk gesproken over de tekortkomingen van de opnamen. Hij zei in de film:1

“Na een dubbele prik en als een van de eersten het Pfizer-vaccin te hebben genomen, ben ik – na verscheidene maanden van kritische beoordeling van de gegevens, gesprekken met eminente wetenschappers in Oxford, Stanford en Harvard, gesprekken met twee onderzoeksjournalisten en contacten met twee klokkenluiders van Pfizer – met tegenzin tot de conclusie gekomen dat dit vaccin niet volledig veilig is en ongekende schade heeft, wat mij tot de conclusie brengt dat het moet worden opgeschort totdat alle ruwe gegevens zijn vrijgegeven voor onafhankelijke analyse.”

Een stem geven aan degenen die gewond zijn geraakt door COVID-vaccins

Federale overheden hebben de gegevens die erop wijzen dat COVID-19 injecties schade veroorzaken grotendeels verworpen. Maar de verhalen van de persoonlijk getroffenen kunnen niet worden ontkend. Hoewel Big Tech heeft geprobeerd deze verhalen te censureren en te voorkomen dat ze naar buiten komen, zal de waarheid uiteindelijk worden gehoord. De film bevat verschillende tragische verhalen van levens die verloren zijn gegaan of voor altijd veranderd zijn door deze zogenaamd “veilige” behandelingen:

– Georgia Segal, 35 – stortte in na de tweede Pfizer injectie, kreeg last van voortdurende trillingen en kon niet meer goed lopen zonder dat haar benen het begaven. Als gevolg daarvan moest ze een looprek en een rolstoel gebruiken. “Ik lijd nu nog steeds;

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: