Dossier: Ursula von der Leyen onder de loep | commonsensetv.nl

dossier:-ursula-von-der-leyen-onder-de-loep-|-commonsensetv.nl

19-11-22 10:02:00,

Luister naar dit artikel De ondergang van Ursula von der Leyen

Ursula von der Leyen staat, samen met al haar hielenlikkers, zwaar onder druk nu het corona-kaartenhuis in elkaar valt. (bron)

Het Europese Openbaar Ministerie doet onderzoek naar Von der Leyen nadat de EU COVID Commissie heeft kunnen aantonen dat de zogeheten “Covidvaccins” niet beschermen tegen overdracht en zelfs niet tegen infectie van het vermeende Covid19 virus.  (bron)

Zij wordt er van beschuldigd ten nadele van de EU en de belastingbetaler te hebben gewerkt door schimmige deals te maken met o.a. Big Farma.

De EU COVID Commissie wil inzage in haar communicatie met o.a. Pfizer omdat het nooit over de gezondheid van de burgers ging maar over volle portemonnees en macht van de verschillende belanghebbenden. Meer details vind u in de video onderaan dit artikel.

De scam wordt uitgebreid uit de doeken gedaan. Ook de vaccinatiezwendel. En dit is pas het topje van de ijsberg.

De media en vaccinatie propagandisten, waaronder vrijwel alle politici (ook in Nederland) worden muisstil of beginnen te draaien of komen met artikelen die 2 jaar geleden al geplaatst hadden moeten worden. (bron)

telegraaf

De hoop van de media en politici dat dit wel stilletjes zal overwaaien zal snel verdwijnen. Het kaartenhuis valt onvermijdelijk in elkaar en mensen die gerechtigheid zoeken komen ook voor hen.

Mensen die veel informatie hebben over deze allergrootste misdaad tegen de mensheid in de moderne geschiedenis zullen hiermee naar buiten komen.

Dit gebeurt wanneer het einde van iedere oorlog nadert. En dus ook in deze oorlog tegen de mensheid.

Zodra verantwoordelijke insiders, die niet direct aan de top staan, het gevoel krijgen dat hun project van leugens ontmaskerd wordt proberen zij alsnog over te springen naar de goede kant van de geschiedenis en worden klokkenluiders.

Dit zijn de vreselijkste mensen maar dit fenomeen zorgt er wel voor dat de waarheid in sneltreinvaart aan het licht komt.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: