G20 de nieuwe regering – Het Weekjournaal – Café Weltschmerz

g20-de-nieuwe-regering-–-het-weekjournaal-–-cafe-weltschmerz

19-11-22 05:45:00,

Deze week in Het Weekjournaal zoomen we in op het internationale gebeuren. De G20 top in Bali. We zien dat de zin in oorlog in Oekraïne afneemt, maar dat een paar hardliners er heel graag mee door willen. In de Nederlandse politiek zien we vooral het valse frame van D66 om Arib te beschadigen, terwijl de poging om het FVD te verbieden zich tegen hen keert. Bij medische zaken zoomen we in op de afname van de geboortecijfers door onvruchtbaarheid…—

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!

Registreren

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: