Komt de casus belli voor de NAVO?

komt-de-casus-belli-voor-de-navo?

19-11-22 09: 36: 00,

Ik diende in alle rangen,
van eerste luitenant tot generaal-majoor.
Daarbij was ik meestal
een eersteklas krachtpatser voor het grootkapitaal,
voor Wall Street en voor bankiers.
Kortom, ik was een gangster voor het kapitalisme.
Smedley D. Butler

Beste lezers

Een Russische raket raakt Polen, wordt gemeld; dan dat het toch niet Russisch is. De NAVO-ambassadeurs hadden de zaak van het bondgenootschap al in een spoedvergadering besproken. Artikel 5 van het Noord-Atlantisch Verdrag bepaalt dat een gewapende aanval op een van de lidstaten wordt beschouwd als een aanval op het gehele bondgenootschap, met een overeenkomstige gezamenlijke reactie als zelfverdediging.

Volgens de NAVO en Polen is het projectiel een Oekraïense luchtdoelraket. Selenski spreekt tegen; hij wil blijkbaar de NAVO direct bij de oorlog betrekken. Men krijgt de indruk dat hij nog steeds de held speelt in de tv-serie “Dienaar van het volk”,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: