NachDenkSeiten:ㅤ “Genoeg met de Willy Brandt folklore”

nachdenkseiten:ㅤ-“genoeg-met-de-willy-brandt-folklore”

19-11-22 09: 00: 00,

In dit deel van de reeks staat de term “alter” tussen haakjes. Met een goede reden. Want op deze grote dag documenteren wij de verklaring van de huidige voorzitter van de SPD, Lars Klingbeil, over de ontspanningspolitiek van de vroegere voorzitter en kanselier Willy Brandt. Klingbeil denkt dat er een soort folklore bestaat rond Willy Brandt en zijn werk. Dat hij dit bedoelt is begrijpelijk gezien zijn gebrek aan bekwaamheid en charisma; het is echt niet gemakkelijk om de opvolger van Willy Brandt te zijn. Alvorens de opmerkingen van Klingbeil te documenteren, is het belangrijk de datum van vandaag te noteren. Precies 50 jaar geleden haalde het EPD 45,8 %. Hieronder de algemene uitslag.

Volgens de laatste peilingen haalt de SPD onder leiding van de heer Klingbeil momenteel tussen de 18 en 21 %.

Voor een totaaloverzicht, zie hier:

Dat is minder dan de helft van 1972 en ook minder dan bij de Bondsdagverkiezingen werd bereikt 2021,

” Lees verder op NachDenkSeiten

%d bloggers liken dit: