NachDenkSeiten:ㅤOuwe, blanke mannen

nachdenkseiten:ㅤouwe,-blanke-mannen

19-11-22 11: 30: 00,

Het lot van deze wereld, met name de geglobaliseerde handel, energie, industrie en financiële markten, wordt niet alleen door mannen beheerst, maar gedomineerd. Het zijn meestal de grijze eminenties op de achtergrond. Mannen die in de loop van hun leven een ongelooflijke hoeveelheid rijkdom hebben verworven of geërfd. Daarom hebben deze mannen meestal de tweede helft van hun leven bereikt, d.w.z. ze zijn “bejaard”, zoals ze tegenwoordig graag tegen oude mannen zeggen. De meesten van hen zijn blank en behoren tot de iets meer dan 2.000 miljardairs die wereldwijd bestaan, en die meestal hun vrij inspannende leven van luxe leiden in precies zulke onroerende goederen op de daarvoor bekende plaatsen in de wereld, afgezonderd en de publiciteit schuwend. Er zijn ook een paar vrouwen onder hen en als zij verantwoordelijke managementposities bekleden, hebben zij meestal de dictie en gedragspatronen van de mannen in deze exclusieve klasse overgenomen. Allemaal samen kunnen ze blij zijn met vermogensstijgingen van 25 tot 30 procent in de afgelopen twee CORONA-jaren.

” Lees verder op NachDenkSeiten

%d bloggers liken dit: