SLOW MOTION GENOCIDE: Oversterfte stijgt met 40% overal ter wereld na introductie van covid “vaccins”

slow-motion-genocide:-oversterfte-stijgt-met-40%-overal-ter-wereld-na-introductie-van-covid-“vaccins”

19-11-22 07:31:00, MDGovpics CC BY 2.0 Wiskundige Igor Chudov heeft twee totaal verschillende datasets, die tientallen of zelfs honderden miljoenen mensen omvatten, onderzocht en daaruit geconcludeerd dat het relatieve overlijdensrisico voor mensen die “gevaccineerd” zijn voor het coronavirus (Covid-19) 40 procent hoger is dan dat van ongevaccineerden, schrijft Ethan Huff.

Overal ter wereld waar de Covid-19 griepprikken zijn gelanceerd, zegt Chudov, gaat het oversterftecijfer door het dak. Dit is iets wat velen van ons al een tijdje weten, maar dat werd gestaafd door een lappendeken van gegevens her en der – niet helemaal genoeg om sommigen ervan te overtuigen dat er inderdaad sprake is van massale ontvolking.

Nou, Chudov heeft dit aangepakt door een uitgebreide analyse van talrijke datasets uit te voeren om wetenschappelijk te bewijzen dat covid-injecties heel veel mensen doden, ondanks het feit dat ze worden gebrandmerkt als het “geneesmiddel” voor Covid.

“Veel landen hebben te maken met oversterfte,” schrijft Chudov. “Er zijn aanwijzingen dat de oversterfte verband houdt met het Covid-vaccinatieprogramma … Verschillende landen hebben zeer verschillende cijfers van Covid-vaccinatie onder hun bevolking – en hun sterftestatistieken zijn beschikbaar.”

“In het VK is de bevolking verdeeld in ontberingskwintielen met verschillende vaccinatieniveaus, waarbij ook oversterfte bekend is … Ik heb oversterfte per land geanalyseerd, evenals oversterfte in het VK per ontberingskwintiel.”

Operatie Warp Speed leidde tot MEER oversterfte, niet minder

Chudov wijst op twee verschillende artikelen, één dat de overmatige sterfte per land toont en het andere dat dit laat zien aan de hand van het Britse ontberingskwintiel. Verbazingwekkend genoeg leveren analyses van deze beide totaal verschillende datasets precies dezelfde resultaten op.

Als u geïnteresseerd bent in de fijnere details, kunt u de wiskundige methodologie die Chudov gebruikte nader bekijken op zijn Substack-pagina.

Een van de dingen die Chudov ontdekte is een “pull-forward effect” in de Y-intercept van zijn lineaire regressiegrafiek. Kortom, het pull-forward effect toont aan dat als de zogenaamde “vaccins” werkelijk effectief waren in het onderdrukken van de pandemie, er een negatieve oversterfte zou zijn geweest nadat ze waren uitgerold. Precies het tegenovergestelde deed zich voor.

“Een triest resultaat van de eerste twee jaar van de Covid-pandemie is dat Covid mensen met ‘comorbiditeiten’,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: