Stralingsleed.nl:ㅤHet gevaar van draadloos gebruik voor het hoog sensitieve brein

stralingsleed.nl:ㅤhet-gevaar-van-draadloos-gebruik-voor-het-hoog-sensitieve-brein

19-11-22 06:50:00,


Functionele magnetische resonantie beeldvorming (fMRI)-scans geven afwijkingen aan de hersenen weer van een High Sensitieve Person (HSP ‘er)
HSP wordt gekenmerkt door een gevoelig zenuwstelsel en de hoog-sensitieve mensen beleven geur, smaak, gevoel en geluid, veel intenser. HSP ‘ers voelen en merken tevens meer abstracte dingen op, zoals een bepaalde sfeer of stemming.

HSP kenmerkt zich door een verhoogde prikkelgevoeligheid
Professor Elke van Hoof (Vrije Universiteit Brussel) heeft op basis van wetenschappelijk onderzoek aangetoond dat hooggevoelige personen de wereld op een andere manier ervaren dan de niet hooggevoelige personen en in 2017 is hooggevoeligheid ook officieel erkend door wetenschap.

Prof. Dr. Elke Van Hoof, presenteerde op het eerste Internationale Congres voor Hooggevoeligheid in Brussel dat:
-scans  bewijzen dat: HSP ‘ers anders dénken;
-en onderzoek aantoont dat mensen met hooggevoeligheid (HSP), de wereld op een andere manier beleven dan mensen die deze eigenschap níet hebben.

Een nieuwe prikkel voor de hooggevoelige (HSP ‘er)
Geluid, licht, geur of spanning in de lucht waren al wetenschappelijk bekend dat bij een HSP ’er die prikkel extra hard binnen komt. Prikkels die algemeen bekend zijn. De nieuwste prikkel voor de HSP ‘er zijn de; ElektroMagnetischeVelden (EMV ‘den) die onze mobiels, draadloze computers en hun zendmasten genereren. Het bewegen van deze elektro- en magnetische trillingen door de ruimte, die niet te zien zijn, niet  te horen en niet te ruiken, maar…. wél te voelen door een elektrogevoelig iemand die een High Sensitief Person (HSP) is. Die van een HSP ‘er langzaam ook een EHS ‘er wordt, want:

HSP geeft EHS
De Stichting Elektrohypersensitiviteit (EHS) schat dat nu nog 3% van de bevolking overgevoelig is voor deze elektromagnetische velden (vooral het draadloze). Dr. Elaine Aron (expert hooggevoeligheid) schat dat 10 tot 15% van de bevolking hooggevoelig of hoogsensitief is. Hoog-sensitieve mensen die (onbewust) open staan voor de prikkels van de  straling dus,  de ElektroMagnetischeVelden (EMV). Een prikkel voor de HSP ‘er, waar het langzaam het elektrohypersensitieve persoon (EHS ‘er) uit ontstaat. Echter niet alle hoog-sensitieve personen (HSP ‘ers) zijn even gevoelig voor deze elektromagnetische straling. 

Wel bekend maar nog niet wetenschappelijk
De gevaren voor de draadloze elektromagnetische straling is recentelijk bekend gemaakt door wetenschappers, maar nog niet wetenschappelijk bekend.

 » Lees verder op Stralingsleed.nl

%d bloggers liken dit: