De gemiddelde “journalist” van de gevestigde media in de VS is een semi-geletterde debiel

de-gemiddelde-“journalist”-van-de-gevestigde-media-in-de-vs-is-een-semi-geletterde-debiel

20-11-22 07:01:00, De Kinzhal hypersonische raket op de buik van een MiG-31 jachtbommenwerper van de Russische luchtmacht (VKS) Maar voordat ik begin met de New York Times, iets over de executie van 10 Russische krijgsgevangenen door nazi’s. Niet te emotioneel worden, inmiddels moet men een zekere mate van de dikke huid ontwikkelen en begrijpen dat het gebruik van de term nazi niet een soort propaganda hyperbool is. Het regime in Kiev is een naziregime, net als de mensen in het Westen die het steunen. Het executeren van burgers, krijgsgevangenen, martelen, verkrachten enz. is voor hen een normale operationele procedure, vooral voor een aanzienlijke laag van de militair-politiek-mediatop in Washington en Londen. Velen van hen zijn sadisten en psychopaten en velen van hen willen oprecht veel Russen, liefst allemaal, dood. Zij juichen stilzwijgend elk soort gruweldaad tegen Russen toe en willen er nog meer. Er zijn veel van dit soort mensen in de Intel-gemeenschap en in het Pentagon. Dit is een hard, koud feit. Ik zal hier niet ingaan op de psychologische redenen daarvoor in het Westen (veel heeft te maken met de neergang van het Westen, vooral militair), zoals in Kiev – dit is wat ze doen, oorlogsmisdaden en misdaden tegen de mensheid, schrijft Andrei.

Onbedoeld is de groeiende wanhoop van het Westen die het resultaat is van pure onwetendheid nu een deel van deze reden.

De New York Times bood vrijdag vier mogelijke verklaringen voor de manier waarop Rusland deze week een enorm raketsalvo tegen Oekraïne kon afvuren, nadat de regering in Kiev, het Pentagon en de Britse inlichtingendienst maandenlang hadden volgehouden dat de voorraden van Moskou bijna op waren. Oekraïne beweerde vorige maand dat Rusland 70% van zijn vooroorlogse raketvoorraden had opgebruikt, aldus de Times, terwijl het Britse ministerie van Defensie zei dat de aanval van 10 oktober op de Oekraïense infrastructuur “waarschijnlijk hun vermogen zal beperken om in de toekomst het gewenste aantal doelen te treffen”. De aanval van dinsdag, die de Times omschreef als de “grootste luchtaanval” van het conflict tot nu toe, met 96 raketten, “roept vragen op over de mate waarin Ruslands arsenaal kan zijn uitgeput en of Moskou stand zal houden door alternatieve wapenbronnen te vinden”. Eén verklaring komt van het Pentagon, dat al in mei beweerde dat Rusland zonder raketten zat. Minister van Defensie Lloyd Austin zei woensdag dat Rusland “de hand uitstak” naar Iran en Noord-Korea om zijn munitievoorraden aan te vullen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: