De spike-eiwitten van mRNA-vaccins verlaten nooit meer uw lichaam…

de-spike-eiwitten-van-mrna-vaccins-verlaten-nooit-meer-uw-lichaam…

20-11-22 01:55:00, © FRANK MERIÑO / PEXEL “Hoge antilichaamrespons” en “Training van uw immuunsysteem” en “Het doet zijn werk en verlaat dan uw lichaam” blijken volledig onwaar te zijn.

Ze hebben nog niemand gevonden die de spike-eiwitten van de COVID-vaccins daadwerkelijk heeft verwijderd… en we zijn nu 2 jaar verder van het begin van de proeven met de vaccins en het opdringen van deze troep aan 80% van de westerse wereld, schrijft
Sheldon Yakiwchuk.

Weet u nog dat sommigen van ons “terughoudend” waren, omdat er geen “langetermijnstudies” waren?

“Drinking the Kool-Aid” is een uitdrukking die wordt gebruikt om te verwijzen naar een persoon die gelooft in een mogelijk gedoemd of gevaarlijk idee vanwege de vermeende potentieel hoge beloningen. De uitdrukking heeft meestal een negatieve connotatie. De laatste jaren is het verder geëvolueerd naar extreme toewijding aan een zaak of doel, zo extreem dat men “de Kool-Aid zou drinken” en zou sterven voor de zaak. – Wikipedia

En anderen doken gewoon in de Kool-Aid…

Welnu… zoals blijkt, zullen degenen onder ons die terughoudend waren nu de rest van hun leven moeten doorbrengen met het vermijden van zoveel als het zweet van de jabbies… waar zij zich voor de rest van hun verkorte levensduur nooit meer zorgen hoeven te maken over een langetermijnstudie.

Ik weet niet zeker wie er in dit geval wint… want het lijkt erop dat we allemaal verliezen.

Maar … degenen die dit op zich hebben genomen, zouden moeten inzien dat het introduceren van MEER Spike-eiwitten door middel van Extra Boosters een complete tijdverspilling is, in een reeds verkorte levensduur … die met elke volgende prik kleiner wordt. Hun lichaam is al zodanig vergiftigd dat niet kan worden vastgesteld of en wanneer ze ooit van hun eerste prik(ken) afkomen.

Het is echt geen wonder dat dit geen onderdeel is van autopsierapporten…en als het dat wel is…waarom niemand erover praat.

En het is nu niet langer een mysterie waarom de Boosted Population de Double Jabbies heeft ingehaald op de Canadian Death Toll van COVID:

En waarom de Boosted nu meer van de Ziekenhuisopnames en Sterfgevallen zijn dan degenen die alleen hun ‘Primary Series’ – 2 Doses – hebben afgemaakt.

En waarom de 2 of meer extra doses de snelste toename van ziekenhuisopnames en sterfgevallen was,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: