Emmanuel Macron gelooft in de complottheorie: “Één globale wereldorde” | commonsensetv.nl

emmanuel-macron-gelooft-in-de-complottheorie:-“een-globale-wereldorde”-|-commonsensetv.nl

20-11-22 04:05:00,

Luister naar dit artikel Één wereldwijde orde

“Wat is volgens jou dan het doel van alles wat er gebeurd is de afgelopen jaren?”, is vaak de vraag.

“In het kort gezegd, en allerlei sub-belangen daargelaten, is het doel een samenleving creëren met een gecentraliseerde macht, dichtbevolkt door immigratie, waar de machthebbers makkelijker de bevolking 24/7 kunnen surveilleren en waarin de politiek nauw samenwerkt met grote bedrijven.” is dan een antwoord met een verwijzing naar de volgende korte video:

YouTube player

Dit dekt de lading niet maar het is een goed begin om te begrijpen wat het doel van de globalisten in grote lijnen is.

“De snelle vissen eten de langzame vissen op!”, aldus Klaus Schwab afgelopen week tijdens de G20.

YouTube player

Wie er als bedrijf niet vroeg bij is om hieraan mee te werken zal worden opgegeten. Het is een bedreiging richting integere bedrijven en een uitnodiging voor corrupte machtshongerige bedrijven en bigtech.

Wij zullen niets meer bezitten en ons leven hangt af van een aantal grote bedrijven die samen met een gecentraliseerde macht de nieuwe wereldorde handhaven.

We kopen onze boodschappen bij onze machthebbers. Ons geld wordt gecontroleerd door onze machthebbers.  Uw elektrische auto wordt uitgezet als u niet in de pas meeloopt. Uw voedsel komt uit de WEF voedselhubs. U heeft een getal boven uw hoofd dat uitdrukt hoe trouw u aan “De Staat” bent. Kritiek hierop zal uw mogelijkheden in uw leven inperken.

Er ontstaat een gat tussen de bevolking en de elite dat niet meer te dichten is en we zijn allemaal automatisch een slaaf van de staat.

“U zult niets bezitten en gelukkig zijn!” (bron)

Nou dát is een fascistische samenleving.

Ik richt me tot de mensen die de hele dag door vooral druk zijn met boos zijn en allerlei mensen haten (vaak weten zij niet meer waarom, het is een syndroom) en iedereen te pas en te onpas fascist noemen: Bestudeer de definitie van fascisme eens goed in plaats van mensen die voor meer vrijheid,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: