In hemelsnaam, laat iemand Poetin vertellen dat hij geen precisieraketten meer heeft!!

in-hemelsnaam,-laat-iemand-poetin-vertellen-dat-hij-geen-precisieraketten-meer-heeft!!

20-11-22 07:31:00,

We zijn het punt van belachelijkheid voorbij. Westerse inlichtingenanalisten en deskundigen die volhouden dat Rusland geen precisieraketten meer heeft, hebben het sinds maart 2022 consequent bij het verkeerde eind. Ik besloot hier wat dieper op in te gaan dankzij mijn zwager, die mij een link doorstuurde naar een recent artikel van de in Rusland geboren academicus Konstantin Sonin, die momenteel zijn hoed ophangt in de Universiteit van Chicago. Sonin schreef:

Economische sancties hadden natuurlijk ook andere onmiddellijke effecten. De beperking van Ruslands toegang tot micro-elektronica, chips en halfgeleiders maakte de productie van auto’s en vliegtuigen vrijwel onmogelijk. Van maart tot augustus daalde de Russische autoproductie met een verbazingwekkende 90 procent, en de daling van de vliegtuigproductie was vergelijkbaar. Hetzelfde geldt voor de productie van wapens, begrijpelijkerwijs een topprioriteit voor de regering. – https://www.foreignaffairs.com/russian-federation/russias-road-economic-ruin

Sonin schreef dit blijkbaar voordat Rusland op dinsdag van deze week zijn grootste aanval ooit lanceerde met behulp van precisieraketten. Sonin doet het Russische chipstekort af als “feit”, terwijl de militaire feiten op de grond in Oekraïne anders laten zien. Ironisch genoeg zijn het de Verenigde Staten die lijden onder het chip-tekort. Als u in de Verenigde Staten woont en een nieuwe auto probeert te kopen, zult u merken dat de voorraden op de nieuwe autolocaties vrij laag zijn. Waarom? Geen computerchips voor de nieuwe auto’s. Maar dat is een ander onderwerp voor een andere dag, schrijft Larry Johnson.

Dus laat me u meenemen op een terug-naar-de- toekomst tour van de herhaalde, foutieve beweringen dat Rusland bijna geen precisiewapens meer heeft. Laten we beginnen met de clownshow die bekend staat als het Institute for the Study of War:

Draai de klok twee maanden terug. Het is begin september en de nietsvermoedende lezer van Newsweek krijgt te horen dat er “GEEN MOGELIJKHEID” is dat Rusland zijn slinkende raketvoorraad kan vervangen.

https://www.newsweek.com/russia-no-way-replenish-missile-supply-ukraine-war-denys-shmyhal-1740259

De Oekraïense premier Denys Shmyhal werd in een maandag gepubliceerd Politico-artikel geciteerd met de mededeling dat Oekraïne schat dat Rusland nog maar “vier dozijn” hypersonische raketten heeft.

“Dit zijn degenen die precisie en nauwkeurigheid hebben dankzij de microchips die ze hebben,” zei hij. “Maar vanwege de sancties tegen Rusland zijn de leveringen van deze hightech microchipapparatuur gestopt en kunnen zij deze voorraden niet aanvullen.”

Maar de bewering dat Rusland te weinig voorraad heeft,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: