Is dit nog wel een democratisch land? | commonsensetv.nl

is-dit-nog-wel-een-democratisch-land?-|-commonsensetv.nl

20-11-22 08:30:00,

Luister naar dit artikel Is dit nog wel een democratisch land?

Dat er werkelijk geen moer meer deugt van wat er in ons land gebeurt, daar komen geleidelijk aan steeds meer mensen achter, zeer terecht haalde Rients Hofstra in zijn laatste column al uit naar d’66, ik plaats hier nog een D, maar dat was alleen maar wat om duidelijk te maken, want vv- of c-a en – ’66 hebben niets democratisch meer over zich, Forum voor Democratie is eigenlijk de enige politieke partij, waarbij waarin de betekenis van de naam nog enige waarde en betekenis heeft en waarbij de D nog recht van spreken heeft.

VVG, CGA en G’66 zouden beter kloppen, maar ook de C van “christen” passen niet meer bij de twee religieuze partijen van dit kabinet, eigenlijk blijft er van de vvd helemaal niets over, want een volkspartij voor vrijheid en democratie? Rients grapte al dat cda en cu enkel nog a en u bevatten oftewel “au,” iets wat pijnlijk is voor onze samenleving, die G staat overigens voor globalisme, het merendeel van de globalistische politici zijn geenszins meer geïnteresseerd in wat er gebeurt onder de eigen bevolking en zie de puinhoop die er in Nederland gaande is.

YouTube player

Maar vrolijk kakelt dit kabinet nog over de democratie in dit land, terwijl Paternotte van’666 zich (net als de overige partijleden overigens) bezigt met de mogelijkheid tot een verbod van het FvD, een man die gaslighting bezigt, die met niets dan bedrog aankomt diezelfde Duivelse “666 die het referendum sloopte, na drie keer misbruikt te zijn en wat betreft misbruik en met name van kindertjes, daar lusten ze bij die partij ook wel pap van, het zou mij zelfs niet eens verbazen, dat een Sidney Smeets ( Martijn) zich gewoon weer gerechtelijk over de kindertjes heeft ontfermd!

Tja in ‘666 kwam er even teveel aan het licht van deze griezel, maar in de schaduw van onze “rechtspraak” kan hij weer vrolijk verder woekeren.
We leven dus in zo’n democratisch land,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: