Nogmaals bedankt, generatie Kronus

nogmaals-bedankt,-generatie-kronus

20-11-22 08:31:00, De babyboomers raakten in maart 2020 in paniek, omdat ze begonnen te vermoeden dat ze eindelijk de kosmische vergelding zouden krijgen die ze volgens hen verdienen, dus sloten ze iedereen thuis op totdat de WETENSCHAP! de dag zou redden. Dit werd niet gedaan voor de verpleeghuisbewoners, maar voor zwaarlijvige boomers die niet op de Intensive Care wilden belanden, schrijft Rintrah.

Alle slimme mensen beseften dat een slecht vaccin tegen SARS-COV-2 de zaken alleen maar erger zou maken, maar vier bedrijven gingen door en vergiftigden de westerse bevolking. Het resultaat was natuurlijk een escalerende vaccin-versterkte toenemende vatbaarheid van de kudde, zoals hier wordt geïllustreerd:

Klik voor groot

Zonder vaccins zouden we kudde-immuniteit hebben gehad. Met een gevaccineerde bevolking kwamen we terecht in de huidige situatie waarin mensen ongeveer twee keer per jaar geïnfecteerd raken, omdat de kudde niet het soort duurzame immuniteit opbouwt tegen dit longbeschadigende, hersenbeschadigende, lymfocyten uitputtende virus dat r0 onder de 1 brengt. De gevaccineerde boomers zijn wandelende biohazards.

Dit is het resultaat:

We hebben zeven keer het normale aantal kinderen onder de 6 maanden die in het ziekenhuis worden opgenomen met RSV (verkoudheid, bronchitis), waarbij ziekenhuizen Biden smeken om een noodsituatie af te kondigen, samen met griepopnames in het ziekenhuis op een recordhoogte van tien jaar. Dit is niet alleen immuniteitsschuld, zo kom je niet aan zeven keer het normale aantal ziekenhuisopnames.

U kunt ook zien aan Denemarken, dat vorig jaar al een enorme RSV-golf had en nu weer een enorme RSV-golf heeft, dat dit niet alleen te wijten is aan de lockdowns die voorkomen dat mensen het krijgen. Er is gewoon een verhoogde vatbaarheid voor ernstige gevolgen:

Hoe denkt u dat dit gebeurt? Hint: mensen worden nu twee keer per jaar geïnfecteerd met een longbeschadigend lymfocytenbeschadigend/uitputtend SARS-coronavirus. De reden dat mensen nu twee keer per jaar worden besmet, is dat uw politici alleen maar wilden voorkomen dat hun electoraat van zwaarlijvige solipsistische boomers de gevolgen van hun eigen daden onder ogen moest zien, in plaats van zich af te vragen wat goed is voor de bevolking als geheel.

U kocht uzelf een zomer in 2021 met lege ziekenhuizen, maar u verstoorde de natuurlijke mechanismen die leiden tot populatiebrede steriliserende immuniteit tegen dit soort snel muterende ziekteverwekkers van de luchtwegen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: