Ongevaccineerde bloedbanken? Lees meer over de groeiende beweging voor schone transfusies

ongevaccineerde-bloedbanken?-lees-meer-over-de-groeiende-beweging-voor-schone-transfusies

20-11-22 03:14:00,

De Zwitserse natuurgeneeskundige George Della Pietra is een nieuwe dienst “SafeBlood Donation” begonnen om schoon, ongevaccineerd bloed te leveren aan patiënten die een transfusie nodig hebben, Ethan Huff.

Aangezien de algemene bloedvoorraad nu besmet is met “volledig gevaccineerd” chemisch bloed vol spike-eiwitten, stijgt de vraag naar zuiver bloed. Pietra zag dit blijkbaar als een geweldige kans om schoon bloed te leveren, waar nu meer vraag naar is dan ooit.

Pietra noemt de massale Covid-19 injectiecampagne “de misdaad van de eeuw” en gelooft dat boodschapper RNA (mRNA) covid injecties het bloed “besmetten” en het immuunsysteem vernietigen.

Als een ongevaccineerde persoon een transfusie krijgt van bloed dat mRNA, spike-eiwitten en wat er nog meer in die flesjes zit, kan hij of zij ook verontreinigd raken, vandaar dat hij de SafeBlood Donation service bedacht.

De door het bedrijfsleven gecontroleerde media bespotten Pietra en beschuldigen hem van pseudowetenschap, maar het blijft een feit dat er steeds meer vraag is naar zuiver bloed omdat niemand het besmette spul wil.

“Ik krijg honderden e-mails met de vraag: ‘Hebben jullie bloed beschikbaar, want ik moet over drie weken geopereerd worden’,” zegt Pietra.

“Wij willen een platform zijn voor mensen die de vrije keuze van bloeddonoren willen hebben. Of ze nu denken dat er een echte samenzweringstheorie gaande is, dat de Nieuwe Wereldorde plaatsvindt, of als ze gewoon zeggen ‘ik wil het gewoon niet’ om wat voor reden dan ook.”

Wordt schoon, ongevaccineerd bloed een populair handelsartikel?

In het tijdperk na Operatie Warp Speed wordt het hebben van schoon, ongevaccineerd bloed als bijzonder beschouwd. Aangezien de ongevaccineerden een minderheid lijken te vormen, kan de relatieve zeldzaamheid van dat schone, ongevaccineerde bloed een hoger prijskaartje met zich meebrengen.

Overal op sociale media spuien zogenaamde “purebloods” dat prikvrij bloed veel geld waard is. Hetzelfde geldt voor sperma van ongevaccineerde mannen, dat volgens sommigen “de volgende Bitcoin” zou kunnen worden.

Het is ziekelijk om over dit alles in monetaire termen te denken, maar dat is de aard van een vriendjeskapitalistische wereld waarin elk detail van het menselijk leven te gelde moet worden gemaakt om te voldoen aan de onverzadigbare hebzucht van een wereld die volledig gek is geworden.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: