Schandalig gedrag van de media jegens huisarts Rob Elens | commonsensetv.nl

schandalig-gedrag-van-de-media-jegens-huisarts-rob-elens-|-commonsensetv.nl

20-11-22 06:57:00,

Luister naar dit artikel Huisarts Rob Elens verdient excuses van Hugo de Jonge en de media

Er zijn artsen die hun werk heel serieus nemen en hun eed nakomen om naar eer en geweten het allerbeste te doen voor hun patiënten.

Dat is een rare zin omdat je er vanuit gaat dat alle artsen dat doen maar we hebben de afgelopen jaren veel geleerd.

VPNVerberg de identiteit van u en uw kinderen online. Surf nooit zonder VPN. Beveilig uw verbinding voor maar €2,21 per maand. CSTV geeft u ook nog eens 3 maanden gratis.

De Limburgse huisarts Rob Elens is zo´n integere huisarts. Hij schreef weloverwogen met succes hydroxoychloroquine en ivermectine voor tegen een griepvirus waarvoor Nederland, achteraf onterecht, tweeënhalf jaar lang in staat van paniek, hysterie en angst heeft geleefd.

Het was duidelijk dat de politiek niets, maar dan ook niets wilde weten van alternatieve medicijnen tegen dit griepvirus. De belangen, het geld en de macht zaten hem in de vaccins.

Foto: Bluetiger.Studio

Kwakzalverij durfde schoolmeester Hugo de Jonge de achteraf goede en goedgekeurde werkwijze van Rob Elens te noemen.

Kwakzalverij noemde minister ⁦@hugodejonge⁩ het. Schandalig!

De Limburgse huisarts Rob Elens gebruikte hydroxoychloroquine met succes tegen Corona. Ook in andere landen als de VS en het VK worden er nu serieuze proeven mee gedaan!#COVIDー19 #Hydroxychloroquine #corona pic.twitter.com/BlX5C2fG3M

— Geert Wilders (@geertwilderspvv) May 22, 2020

 

Dat gaf de media groen licht om los te gaan op Rob Elens.

Geen enkele “journalist” probeerde de positieve effecten van hydroxychloroquine en ivermectine tegen dit griepvirus te onderzoeken of te benoemen. Zij deden wel alsof met koppen als: “Helpt ivermectine tegen Corona?”, maar de conclusies waren altijd hetzelfde.

Rob Elens werd als een gekke complotdenker weggezet. Ivermectine werd bijna een verboden woord in de Tweede Kamer en ook de Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) waarschuwde voor dit medicijn.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: