Terwijl het volk geacht wordt insecten te eten, eten de elites van de G20 de duurste steaks ter wereld

terwijl-het-volk-geacht-wordt-insecten-te-eten,-eten-de-elites-van-de-g20-de-duurste-steaks-ter-wereld

20-11-22 08:01:00, Foto: Menu op de G20-top 2022 Onderdeel van de nieuwe wereldorde zoals voorgeschreven door de fijne heren Schwab en Gates is het eten van vlees uit de 3D-printer of van met parasieten beladen wormen en insecten. Maar dergelijke culinaire lekkernijen zijn alleen bestemd voor het gewone volk – de gefortuneerde elite vult haar toch al dikke buikjes: met de duurste biefstuk ter wereld, Wagyu-biefstuk van Kobe-rund. Je moet jezelf immers iets gunnen, dus moet de belastingbetaler opdraaien voor het filantropische voordeel van de wereldvernietiging, schrijft Willi Huber.

Op het menu van de G20 van dit jaar in Indonesië stond deze keer fijne Wagyu-biefstuk. Origineel Kobe-rundvlees uit Japan kost tussen de 400 en 600 euro per kilo – waarschijnlijk aanzienlijk meer gezien de huidige inflatie. Terwijl veel leden van de zogenaamde elites in privéjets naar Indonesië reisden, prediken zij afzien voor de mensen in de wereld. Maar dit heeft alleen betrekking op de schijnbaar overbodige, nutteloze eters.

Het geeft je zin om in een bewolkt weekend de legendarische oude film “Eat the Rich” nog eens te bekijken. Zo ook de Monty Python sketch met “Monsieur” uit de film “The Meaning of Life“. Onlangs kwamen we de prachtige korte film “Dinner for few” tegen, waarin tenminste de katten overleven. Uit voorzorg distantiëren wij ons van mogelijke antisemitische stereotypen. Wij denken dat fantasieën over wereldheerschappij niets te maken hebben met religie, maar alleen met maximale verdorvenheid.

Maar terug naar het onderwerp. Wat is “Wagyu Beef“? Het is vlees van Japans Kobe-rundvlees, waarvoor strenge kwaliteitsvoorschriften gelden. De term “Wagyu” betekent eenvoudigweg “Japans rundvlees” in de Japanse taal.

Wagyū runderen zijn meestal zwart, hoewel er ook rode dieren zijn. Ze zijn middelgroot (stieren: 800-1000 kg, koeien: 450-600 kg) met een goed ontwikkelde schouder en sterke, duidelijk gehoekte achterhand. Alcohol (zoals bier) wordt niet gevoerd op Japanse boerderijen. Er worden geen kunstmatige groeihormonen gebruikt en antibiotica worden niet gebruikt ter preventie, maar alleen voor ziekten die al zijn opgetreden.

In combinatie met het zeldzame voorkomen en de langzame vetmesting is het vlees van Wagyū runderen niet alleen een delicatesse, maar ook een gewild luxeproduct. Voor raszuivere Wagyū-runderen worden prijzen van vijf cijfers gevraagd.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: