90 procent van de door de VS aan Kiev geleverde wapens kan niet worden gevonden

90-procent-van-de-door-de-vs-aan-kiev-geleverde-wapens-kan-niet-worden-gevonden

21-11-22 02: 00,

Oekraïne is een bodemloze put, volgens de Amerikaanse Republikeinen die nu weer enige macht in Washington hebben heroverd. Nu kondigen ze ook onderzoeken aan tegen de Amerikaanse president Biden.

In de verslagen van Russische USA-correspondenten komt men veel meer te weten over wat er politiek in de VS gebeurt dan op de Duitse televisie. Dat was ook deze zondag weer het geval toen het verslag van de Russische USA-correspondent werd getoond in het wekelijkse nieuwsoverzicht van de Russische televisie. Ik heb het rapport vertaald.

Begin van de vertaling:

Amerikaanse inspecteurs weten niet waar 90 procent van de aan Oekraïne overhandigde wapens zijn.

Oekraïne als project van de familie Biden lijkt het Amerikaanse politieke leven steeds meer te domineren. Oekraïne is het enige waarover gesproken wordt. De New York Times erkent de realiteit: “Het maandelijkse begrotingstekort van Oekraïne bedraagt vijf miljard dollar en de regering is gedwongen het Westen en het Internationaal Monetair Fonds om noodhulp te vragen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: