Andrei: Zeker, zeker, Mr. Austin. In gerelateerd nieuws

andrei:-zeker,-zeker,-mr-austin.-in-gerelateerd-nieuws

21-11-22 09:01:00, Amerikaanse Ministerie van Defensie, Pentagon © Wiyre Media / Flickr (CC BY 2.0) Er zijn wat problemen met elementaire rekenkundige operaties, je weet wel, basis-tellingen, bij veel Amerikaanse topmensen.

RT:

De Amerikaanse minister van Defensie Lloyd Austin heeft zaterdag de Russische strijdkrachten en wapens geprezen, maar voegde eraan toe dat Moskou met deze militaire macht de overwinning in het Oekraïense conflict niet heeft behaald. “Weet je, de Russen hebben een enorm leger en indrukwekkende wapens,” maar dit “heeft hen niet geholpen te zegevieren in een campagne van verovering en wreedheid,” beweerde Austin, die zaterdag sprak op het Halifax International Security Forum in Canada. Volgens de functionaris “gaat het om de doelstelling” en om “degenen die ervoor vechten.” De minister van Defensie prees verder president Joe Biden voor het mobiliseren van “naties van goede wil” tegen de pogingen van Rusland om “met geweld grenzen te hertekenen.” Austin zei ook dat de VS Oekraïne zullen bijstaan zolang het conflict duurt, en benadrukte dat de uitkomst “de koers van de wereldwijde veiligheid in deze jonge eeuw zal bepalen.” Hij voegde er echter aan toe dat de NAVO niet zal worden meegesleurd in wat hij omschreef als de “ergste crisis in de [Europese] veiligheid sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog,” tenzij Moskou een van zijn lidstaten aanvalt.

Maar ja, er is een denkschool, en dat meen ik, die Vietnam en zelfs Afghanistan ziet als de Amerikaanse overwinningen. Maar het feit dat “een enorm leger” van Rusland niet eens betrokken was bij Oekraïne, ontbreekt op de een of andere manier in de politieke top van de VS, net als het feit dat de Russische troepen vanaf het begin van de SMO in de minderheid waren. Om nog maar te zwijgen van het feit dat Rusland sinds maart non-stop zogenaamd zonder raketten, munitie, tanks en wat al niet meer zit, schrijft Andrei.

Natuurlijk begrijpen we allemaal dat al deze grandioze verklaringen van het Westen niet meer zijn dan rook en spiegels die aantonen dat de plannen volledig zijn mislukt, aangezien alle westerse “plannen” over de militaire en economische nederlaag van Rusland zijn mislukt, juist omdat de westerse “planners” niet kunnen rekenen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: