De kiemtheorie ontkracht!

de-kiemtheorie-ontkracht!

21-11-22 09:31:00,

Dr. Robert Young en Dr. Andy Kaufman bespreken hun ontdekkingen van Antoine Bechamps baanbrekende terreintheorie, nadat hij cellen op moleculair niveau had onderzocht en ontdekte dat ziekte en slechte gezondheid voortkomen uit ongezonde en zure interne omgevingen, waarbij hij vlekjes korrelig leven ontdekte buiten de cellulaire, nucleaire en DNA-structuren die hij microzymas noemde.

Veel later of schijnbaar toevallig door andere wetenschappers protits, somatids, bions genoemd, historisch gezien in feite vergelijkbaar, op stamcellen – waarvan wetenschappers als professor Gunther Enderlein en Marie Bleker, medische dokters, ontdekten dat ze het vermogen hebben om in zure omgevingen leven te vormen tot gezonde cellen of bacteriën en gisten van verschillende soorten, die zich in de eerste plaats vormen om te proberen de zuren en gifstoffen op te ruimen, en die in de juiste alkalische omgeving weer kunnen worden teruggebracht tot de vorm van gezonde cellen na het opruimen van giftig afval, in een buitengewoon en fascinerend proces dat tot nu toe door de kiemologen van de moderne farmaceutisch gevormde wetenschap voor het grote publiek verborgen werd gehouden:

Pleomorfisme

Het onderzoek en de ontdekkingen van Dr. Robert O. Young

Dit suggereert dat ziektekiemen endogeen zijn en van binnenuit komen – en geen eenzame micro-organismen zijn die buiten bestaan, wachtend om opportunistisch binnen te dringen en ons welzijn uit te buiten in golven van infectie, besmetting, pandemie of endemie, zoals virologen en kiemologen zouden willen.

In plaats daarvan worden gezondheid en ziekte allemaal bepaald door onze eigen handelingen, gedachten en attitudes – ons gebrek aan voeding, lichaamsbeweging, rust en herstel, ontspanning enzovoort, en de toxische belasting van ons – chemisch, straling/EMF, milieu, fysiek, elk met specifieke bio-effecten, wat aanleiding geeft, zegt Dr. Young, tot ongezonde zure omgevingen in ons, waardoor de pH van onze interstitiële vloeistoffen (vloeistof tussen de cellen), vasculaire vloeistoffen (vloeistof in de bloedvaten) en cellulaire vloeistoffen (vloeistof in de cellen) naar gevaarlijke en giftige niveaus daalt, veel lager dan de optimale basisniveaus die zij en wij nodig hebben om gezond te zijn en te gedijen.

Pleomorfisme is een werkelijk revolutionair concept dat alle conventionele en gemilitariseerde concepten van ons lichaam als slagveld en kiemen als vijandige strijders omver kan werpen en biedt een magische lens om de vloeibare transformatie en de totaliteit van al het leven te bekijken.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: