Democratie? Verbieden die handel! | commonsensetv.nl

democratie?-verbieden-die-handel!-|-commonsensetv.nl

21-11-22 01:35:00,

Luister naar dit artikel

 

Jaren geleden was er een cda politicus, p.h. dommer heet hij geloof ik, die vond dat als de meerderheid zou stemmen voor het afschaffen van de democratie, dat we dat dan zouden moeten doen.

Volgens hem was dat de ulitieme democratie. Volgens mij is p.h. dommer stapelgek.

BCGAME CSTV

Zelf denk ik zelfs dat de meerderheid van stemmen, 50% + 1, lang niet altijd een goed idee is om beslissingen te nemen en beleid te voeren. Momenteel zien we vrijwel overal in de democratische wereld dat zo ongeveer alles verdeeld is in ongeveer 50/50, met steeds in nipte meerderheid voor het meest achterlijke en idiote beleid dat ik ooit heb meegemaakt.

patersnotteneus kwam onlangs met het voorstel om de partijen van Wilders, Van Haga en Baudet te verbieden. Niet direct natuurlijk, dat zou te opzichtig zijn. Maar hij gaat een wetsvoorstel indienen die het mogelijk maakt om partijen die de machthebbers niet welgevallig zijn, en dat zijn bovengenoemden, te gaan verbieden.

Inmiddels krijgt hij al bijval van het cda. Die willen het iets anders (zogenaamd iets zorgvuldiger) aanpakken maar uiteraard komt het op het zelfde neer. Of het een gezamenlijke operatie is of dat ze elkaar gewoon vliegen willen afvangen, dat weet ik niet.

Luister en huiver:

Minister @HankeBruinsSlot is bezig met het maken van op politieke partijen toegesneden partijverbod. Hoe ziet dat eruit?’Politieke partijen kunnen verboden worden als zij de democratische rechtstaat omver willen werpen’ ‘Voor de kerst wil ik het in consultatie brengen’ #buitenhof pic.twitter.com/OV0nwjFjIE

— Buitenhof (@Buitenhoftv) November 20, 2022

Ze voelen natuurlijk donders goed aan dat dit ondemocratische kartel, dat een vernietigend bewind voert over Nederland, bij de volgende verkiezingen geen schijn van kans maakt. En dan is het handig dat er een uitsluitingswetje klaar ligt die net op tijd, voor de verkiezingen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: