Montreal’s Permindex en het Deep State complot om Kennedy te vermoorden

montreal’s-permindex-en-het-deep-state-complot-om-kennedy-te-vermoorden

21-11-22 03: 15: 00,

We zijn aangekomen bij de 59e verjaardag van de moord op Amerika’s 35e president John F. Kennedy en te weinig mensen zijn in het reine gekomen met de tragische krachten die zowel deze grote leider hebben vermoord op november 22, 1963, als hebben geprobeerd om de positieve visie op de mensheid waaraan Kennedy zijn leven heeft gewijd te vernietigen.

Nu 59 jaar later, 500 blijven CIA-documenten illegaal geclassificeerd ondanks de inspanningen van voormalig president Trump om alles openbaar te maken volgens de JFK Assassination Records Collection Act van 1992 die zelf mogelijk werd gemaakt door het ongelooflijke werk van Oliver Stone in 1992.

Ondanks dat gebrek aan volledige de-classificatie, is er in de loop der jaren genoeg bewijsmateriaal aan het licht gekomen, grotendeels aangevoerd door het pionierswerk van New Orleans District Attorney Jim Garrison (gespeeld door Kevin Costner in Stone’s productie) die de leiding had in het enige juryproces dat de echte moordenaars onderzocht in 1966. Garrison’s werk hield niet op bij het proces dat bergen van inconsistenties blootlegde in het “officiële verhaal” van een eenzame schutter gepromoot door dezelfde CIA die Kennedy openlijk dreigde “in duizend stukken te versplinteren en in de wind te strooien” nadat hij Allan Dulles had ontslagen.

Garrison’s onderzoek ging door tot aan zijn dood in 1992 en zijn ontdekkingen leidden rechtstreeks naar een in Montreal gevestigd internationaal moordbureau, opgericht door MI6 tijdens WOII genaamd Permindex en geleid door een schimmige figuur genaamd Maj. Gen. Louis Mortimer Bloomfield- een figuur wiens leven een mysterie blijft omdat brieven en persoonlijke geschriften geheim blijven in Canada’s Nationale Archieven,

” Lees verder bij Matthew Ehret…

%d bloggers liken dit: