NachDenkSeiten:ㅤThe Berliner Tagesspiegel has gone to the dogs

nachdenkseiten:ㅤthe-berliner-tagesspiegel-has-gone-to-the-dogs

21-11-22 01: 54: 00,

Op 16. In november verraste de Tagespiegel zijn lezers met een bizar artikel over de NachDenkSeiten. De auteur is de voormalige redacteur Matthias Meisner, die na zijn vertrek bij de Tagesspiegel als freelance schrijver werkt voor relevante instellingen als het Zentrum Liberale Moderne en een vreemde obsessie voor ons heeft ontwikkeld. Voor zijn meest recente uitgebreide werk gebruikt, of liever misbruikt, hij de voormalige freelance NachDenkSeiten-medewerker Frederico Füllgraf voor zijn privé-oorlog – manipulatie en leugens inbegrepen. Wij willen u, beste lezers, enige informatie geven over dit proces, inclusief een evaluatie ervan. Door Jens Berger.

Er is iets tragisch aan. We hebben een 61-jarige journalist die meer dan 20 jaar heeft gewerkt als redacteur bij de Berlijnse Tagesspiegel, wat eigenlijk een gerespecteerde krant is. Met zo’n CV ben je ofwel op weg naar de top van je carrière in de industrie, inclusief managementtaken, of je doet het gewoon rustig aan en kijkt uit naar je pensioen.

” Lees verder op NachDenkSeiten

%d bloggers liken dit: