NachDenkSeiten:ㅤTruce nu! Door Oskar Lafontaine

nachdenkseiten:ㅤtruce-nu!-door-oskar-lafontaine

21-11-22 07: 00,

De inslag van een Oekraïense verdedigingsraket in Polen heeft eens te meer duidelijk gemaakt dat het noodzakelijk is een onmiddellijk staakt-het-vuren overeen te komen en vredesonderhandelingen te beginnen om een wereldoorlog te voorkomen. De Duitse media, die uitblonken in oorlogspropaganda, haastten zich te vroeg:
– Foto: “2 doden. Poetin vuurt raketten af op Polen”
– Welt: “In grensgebied: twee Russische raketten raken Polen”
– Sern: “Russische raket raakt Polen, twee doden”
– taz: “Russische raketaanval op Polen: Dode na explosie in Polen”

Het is verbazingwekkend dat de VS, die hun oorlogen zo vaak met leugens zijn begonnen – van het Tonkin-“incident” in de Vietnamoorlog tot de couveuse-leugen in de eerste Irak-oorlog tot het sprookje over massavernietigingswapens in Irak 2003 – deze keer de waarheid hebben verteld. Dit spreekt voor het feit dat de Amerikanen de oorlog in Oekraïne niet zover willen laten escaleren,

” Lees verder op NachDenkSeiten

%d bloggers liken dit: