OneLove band Nederlands elftal in de prullebak | commonsensetv.nl

onelove-band-nederlands-elftal-in-de-prullebak-|-commonsensetv.nl

21-11-22 09:24:00,

Luister naar dit artikel Weg met de regenboogband

De Telegraaf kopt, weinig verrassend:

KNVB zwicht: geen OneLove-band na sancties FIFA

Verder geen enkele diepgang. Wederom treden de media niet op als waakhonden voor de samenleving. Zij staan niet op tegen dit Kwaad door de mensen juist te informeren over de achtergrond van dit niet stoppende fenomeen maar zwichten bewust voor een gevaarlijke politieke stroming die er vooral op uit is om kinderen op jonge leeftijd te verminken en te misbruiken.

BCGAME CSTV

Al wordt er gezegd dat deze band niets met LGBTQ+ en transgenders te maken heeft. Dat heeft hij wel.

“De OneLove-band is omstreden vanuit Qatarees perspectief, omdat velen er een regenboogband in zien, wat overigens niet het geval is.”, aldus Jaap Paulsen van de KNVB.

“Het is een combinatie van de pan-Afrikaanse vlag, die uitdrukking geeft aan trots over je afkomst en ras, en de pan-seksuele vlag, die geldt voor alle seksuele geaardheden en genderidentiteiten. Dit is dus een uiting tegen élke vorm van discriminatie”

Sorry Jaap Paulsen van de KNVB, maar je zegt het zelf al. Dat is inderdaad waar de kleuren op die band voor staan. De regenboogkleuren staan symbool voor de gehele LGHBQTI+ etcetera-gemeenschap. In het Nederlands staat LGBTI staat voor lesbisch, homoseksueel, biseksueel, transgender en interseksueel en deze kleuren worden uitgedragen door een hele gevaarlijke beweging die ook in onze samenleving vorm begint te krijgen, namelijk de WOKE-ideologie. Iedere Amerikaan kan u haarfijn uitleggen wat dit daadwerkelijk inhoudt en zal u zeggen dat wat er in dit artikel geschreven wordt alles behalve overdreven is.

Deze WOKE-beweging is verantwoordelijk voor het manipuleren, misbruiken en verminken van tienduizenden, misschien wel honderdduizenden, kinderen wereldwijd samen met corrupte artsen die deze kinderen als geldmachines zien zodra ze een “transitie” willen ondergaan.

We hebben hier vaak voor gewaarschuwd en wie zijn of haar kop in het zand wil steken, die wil de waarheid niet horen. (bron)

Het zijn enke en alleen LGBTQ+ WOKE figuren die onze kinderen stimuleren om aan de puberteitsblokkers te gaan en chirurgische ingrepen te ondergaan op zeer jonge leeftijd.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: