Opdat wij niet vergeten!!! | commonsensetv.nl

opdat-wij-niet-vergeten!!!-|-commonsensetv.nl

21-11-22 04:09:00, Opdat wij niet vergeten!!!

Het is inmiddels tweeënhalf jaar geleden dat de waanzin van het globalisme voor iedereen zichtbaar werd met het uitrollen van coronaplandemie. Althans, voor hen die het wilden zien. Wakkere mensen stonden op tegen deze op kwakzalverij gebaseerde medische terreur.

Er waren protesten tegen het verlies van onze burgerlijke vrijheden, de protesten tegen de prikterreur, de invoering van de QR-code. Er waren rechtszaken, de petities, de acties van de boeren, miljoenen mensen die wereldwijd opkwamen voor vrijheid.

emf cardGeen 30 maar 90 GRATIS proberen via CommonSenseTV! Niet goed? Geld terug! Het werkt!

 

Iedere keer dacht ik dat de meute eindelijk wakker zou worden, dat mensen massaal in verzet zouden komen, dat eindelijk voor bijna iedereen de grens overschreden zou zijn.

Het concrete resultaat is dat de WEF-agenda steeds sneller en almaar meedogenlozer wordt uitgerold. Alles sneuvelt, wordt vermalen onder de rupsbanden van het SS-tankbataljon van de Nieuwe Wereldorde; burgerlijke vrijheden, recht op zelfbeschikking, recht op privacy, recht op een woning, recht op fatsoenlijk onderwijs, recht op vrijheid van meningsuiting, recht om als mens gezien te worden in plaats van een radertje in het verdienmodel van de globalisten, recht om vrij te blijven van staatsbemoeienis wanneer je een afwijkende mening hebt, het recht om te weigeren insecten te vreten, het recht op fatsoenlijk gezondheidszorg, recht op vrij te zijn van draconische indoctrinatie.

Bij dat verpletteren en vermalen mag u ook letterlijk mensen toevoegen gezien de door het WEF geënsceneerde oorlogsgeweld in de Oekraïne.

In dit beelddocument heb ik geprobeerd een beeld te schetsen van die periode. Maar de beelden schieten tekort; er is zoveel gebeurd dat het niet te vatten is in een video van nog geen vijf minuten.

Misschien dat in de toekomst documenten en bestanden boven water komen die aantonen dat er inderdaad verzet was tegen die fascisten van de Nieuwe Wereld Orde. Hopelijk hoort deze er ook bij.

Karel Nuks

Alle columns van Karel Nuks bekijken?

Lees ze hier!
https://commonsensetv.nl/author/karel-nuks/

close

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: