Verwarrende “samenzwering

verwarrende-“samenzwering

21-11-22 09: 13: 00,

Wie de waarheid heeft gevonden
kan niet verward worden door een leugenachtig tijdperk.
Peter Lauster

Beste lezers

In “Pandemic Absurdistan” is er geen plaats voor verveling. Men is er inmiddels aan gewend dat het gezond verstand en het vermogen om logisch na te denken steeds meer ondergesneeuwd raken. Censuur en fact-checking waanzin maken ook deel uit van het dagelijks leven.

Het motto is: Ik bouw de wereld zoals ik hem wil. Of liever: zoals de pandemisten het graag zien. Toch hebben de zelfbenoemde “hoeders van de waarheid” al zoveel kleine en grote leugens in de wereld moeten verspreiden dat ze nu spartelen – blijkbaar weten ze zelf niet meer wat waar is of niet.

Dat de zelfbenoemde koningen van de feiten het overzicht aan het verliezen zijn, blijkt uit een amusant bericht: YouTube heeft een video geplaatst van de World Government Summit (WGS), waarin CNNanchor Becky Anderson praat over de “New World Order” met “belangrijke persoonlijkheden” uit de Arabische en Westerse wereld,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: