Beth Van Schaak liegt…

beth-van-schaak-liegt…

22-11-22 06:06:00, Het Pentagon. Wat absoluut normaal is voor haar soort die misdaden tegen de menheid en oorlogsmisdaden goedpraat voor Buitenlandse Zaken. En liegen voor de topambtenaren van de VS, vooral van het door neocon geteisterde State Department, is volkomen normaal. Om nog maar te zwijgen van het feit dat velen van hen zelf oorlogsmisdadigers zijn. In het algemeen is Ben Schaak typerend voor de Amerikaanse politieke schijnadvocaat, schrijft Andrei.

De Amerikaanse gezant voor oorlogsmisdaden heeft weliswaar zijn bezorgdheid geuit over de video’s waarop te zien is hoe Oekraïense troepen gevangengenomen Russische soldaten executeren, maar stelt dat de aantijgingen tegen de Kievse troepen verbleken bij de vermeende wreedheden van Moskou. “We volgen dit uiteraard op de voet,” zei Beth Van Schaack, de Amerikaanse ambassadeur voor wereldwijd strafrecht, maandag tijdens een telefonische briefing tegen verslaggevers.” “Maar,” voegde Van Schaack eraan toe, “als het gaat om de oorlog in Oekraïne, is dat echt waar de gelijkwaardigheid ophoudt. Als we kijken naar de omvang van de criminaliteit van de Russische strijdkrachten, dan is die enorm in vergelijking met de beschuldigingen aan het adres van de Oekraïense strijdkrachten.” De gezant stelde ook dat Kiev verantwoordelijker omgaat met beschuldigingen van wandaden. “Rusland reageert onvermijdelijk met propaganda, ontkenning, verkeerde en desinformatie, terwijl de Oekraïense autoriteiten over het algemeen misstanden hebben erkend en aan de kaak hebben gesteld en hebben toegezegd deze te onderzoeken,” zei ze.

Natuurlijk zou Van Schaak, een bedriegster van een organisatie die keer op keer de ene na de andere genocidale maniak voortbracht – denk onmiddellijk aan Madeline Albright en 50 Amerikaanse “diplomaten” – het geen minuut uithouden in een serieus onderzoek tegen echte oorlogsmisdadenadvocaten uit Rusland, omdat ze niets anders heeft dan PR BS en nog nooit in haar leven een gevechtshandboek van de Russische strijdkrachten heeft geopend (ze zou het verschil niet weten). Maar ja, voor iedereen met een stamboom in het ICC over Joegoslavië, moet dit hen automatisch diskwalificeren als, in het beste geval, leugenaars of, in het slechtste geval voor hen, zelf oorlogsmisdadigers. Maar ik dwaal af.

Terwijl Russische gevechtshandboeken (bijv. CM 2005) benadrukken dat het Internationaal Humanitair Recht strikt moet worden gevolgd (artikel 24):

Dit schepsel mist duidelijk iets groters dan haar pseudohumanitaire activiteiten en dat is het feit dat niet alleen de namen van degenen die Russische krijgsgevangenen hebben geëxecuteerd (evenals die van vele nazi’s die het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken steunt en die goed gedocumenteerde wreedheden op industriële schaal hebben begaan) goed bekend zijn bij de Russen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: