College van artsen en chirurgen “adviseren”: Ongevaccineerde patiënten zijn geestelijk ziek en moeten psychiatrische medicijnen krijgen

college-van-artsen-en-chirurgen-“adviseren”:-ongevaccineerde-patienten-zijn-geestelijk-ziek-en-moeten-psychiatrische-medicijnen-krijgen

22-11-22 08:31:00, Tijdens een interview op de “Let Freedom Reign Tour” verklaarde arts en kankeronderzoeker Dr. William Makis dat het College of Physicians and Surgeons of Ontario een bericht naar artsen heeft gestuurd waarin wordt gesteld dat hun ongevaccineerde patiënten mogelijk lijden aan een geestelijke ziekte en psychiatrische medicijnen voorgeschreven zouden moeten krijgen, schrijft Dr. William Makis.

“Dit is dus onlangs naar buiten gekomen vanuit het College of Physicians and Surgeons of Ontario. Het college stuurde een brief of een memo naar alle artsen in Ontario met de suggestie – tot nu toe nog niet verplicht, maar alleen gesuggereerd – dat ze voor al hun ongevaccineerde patiënten moeten overwegen of ze een geestelijk probleem hebben en of ze psychiatrische medicijnen moeten krijgen. Tot nu toe is het slechts een suggestie,” vertelde Dr. Makis aan Lynn Tyler Thompson.

“Maar het College of Physicians and Surgeons of Ontario zou dit soort suggesties niet moeten doen. Dit is uiterst onethisch en dit is een zeer, zeer hellend vlak. Als ze suggereren dat mensen die lichamelijke autonomie wensen en geen experimenteel vaccin willen, dat er misschien iets geestelijk mis is met hen, dan zijn we op een zeer, zeer gevaarlijk hellend vlak,” vervolgde hij.

Bombshell Video: Dr. William Makis states that the College of Physicians and Surgeons of Ontario 🇨🇦 is suggesting to Ontario doctors that “unvaccinated” people are mentally ill and in need of psychiatric medication.

Makis: “That is a very dangerous slippery slope that we’re on.” pic.twitter.com/nWlC6Ei06X

— Paul Mitchell (@PaulMitchell_AB) November 19, 2022

U kunt het volledige interview hier bekijken.

The Gateway Pundit heeft contact opgenomen met het College of Physicians and Surgeons of Ontario voor commentaar.

Deze explosieve onthulling komt nadat Dr. Makis sprak over de dood van 93 artsen na de uitrol van het vaccin.

Men kan zich herinneren dat Dr. William Makis MD een brief schreef aan de Canadian Medical Association (CMA), met het verzoek om te kijken naar de plotselinge stijging van het sterftecijfer onder Canadese medische professionals na de invoering van verplichte vaccinaties voor medisch personeel.

Op zijn Gettr-account beweerde Makis dat factcheckers waren betrapt op het liegen over de plotselinge dood van een Canadese arts.

The Gateway Pundit meldde eerder dat drie artsen van het Canadese Trillium Health Partners-Missississauga Hospital in dezelfde week onverwacht waren overleden.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: