Gevaccineerde etnische zuivering – Biden’s Witte Huis koopt de armen om met boodschappengeld om zich te laten vaccineren

gevaccineerde-etnische-zuivering-–-biden’s-witte-huis-koopt-de-armen-om-met-boodschappengeld-om-zich-te-laten-vaccineren

22-11-22 09:01:00,

Nu richt het Witte Huis zich op de armen voor ontvolking. Na het veroorzaken van een record voedselinflatie door het drukken van geld, sabotage van voedselfaciliteiten en de ontmanteling van de energie-infrastructuur die nodig is voor landbouwactiviteiten, regelt het Biden-regime nu $20 aan supermarktkrediet voor degenen die bereid zijn zich te laten injecteren met zogenaamde covid “vaccins” – in feite depopulatiebiowapens ontworpen om te verminken en te doden, schrijft Mike Adams.

Het Witte Huis Biden richt zich nu dus op de armen voor uitroeiing, en dit beleid zal buitenproportioneel gericht zijn op zwarte Amerikanen met een laag inkomen in de binnensteden, dezelfde bevolkingsgroep die al tientallen jaren het doelwit is van uitroeiing door Planned Parenthood abortussen en eugenetische programma’s.

Zoals de Britse Daily Mail meldt:

Biden’s Covid omkoping: Amerikanen die deze winter een boostervaccin nemen, krijgen 20 dollar korting op hun boodschappen…

Mensen die de Omicron-specifieke injectie halen bij CVS, Safeway, Winn-Dixie of Rite Aid krijgen deze winter tot 20 dollar korting op hun aankopen.

Het komt te midden van een stijgende inflatiecrisis die de prijzen van huishoudelijke artikelen heeft opgedreven.

Winkeliers voeren etnische zuiveringscampagnes tegen zwarten in Amerika

Volgens mij lijkt het erop dat CVS, Safeway, Winn-Dixie en Rite Aid allemaal aanzetten tot ontvolkingspogingen voor arme zwarten in Amerika, als aanvulling op de genocide die al lang wordt nagestreefd door Planned Parenthood, waarvan de oprichter “negers” ooit beschreef als “menselijk onkruid” dat moest worden uitgeroeid.

Anders gezegd, Amerika’s grootste farmaceutische bedrijven voeren een programma van etnische zuivering uit dat gericht is op zwarten.

Bovendien aast de kankerindustrie in Amerika ook op zwarten die een chronisch vitamine D-tekort hebben (door huidpigmentatie die UV-licht van de zon tegenhoudt), waardoor hun kanker agressiever en winstgevender wordt voor de uitbuitende kankerindustrie.

Vandaag heb ik een schokkend interview vrijgegeven met Kevin McGary, voorzitter van Every Black Life Matters, die eist dat het leven van alle zwarte Amerikanen (en Amerikanen van elk ras, geloof en kleur) wordt gewaardeerd, van baarmoeder tot graf. Abortus is genocide, en de echte wortels van racisme en blanke suprematie liggen in de marxistische filosofieën van “woke” links, dat segregatie eist en haat, verdeeldheid en het beschamen van blanken onderwijst.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: