Hooggerechtshof beveelt dat ongevaccineerde ontslagen werknemers hun baan terugkrijgen | commonsensetv.nl

hooggerechtshof-beveelt-dat-ongevaccineerde-ontslagen-werknemers-hun-baan-terugkrijgen-|-commonsensetv.nl

22-11-22 12:24:00, Het Hooggerechtshof van de staat oordeelde dat vaccinatie de verspreiding van “covid19” niet stopt

Een verrassende uitspraak, vooral omdat de rechtbank zich in New York bevindt.

De rechtbank beval dat alle werknemers van New York City die waren ontslagen omdat ze niet waren gevaccineerd, met achterstallig loon weer in dienst genomen moeten worden.

emf cardGeen 30 maar 90 GRATIS proberen via CommonSenseTV! Niet goed? Geld terug! Het werkt!

 

De rug recht houden betaalt zich uit.

🚨🚨🚨🚨🚨
NY State Supreme Court reinstates all fired unvaccinated employees, orders backpay, says the state violated rights, acted arbitrary & capricious, notes:“Being vaccinated does not prevent an individual from contracting or transmitting Covid-19.”https://t.co/nvOsWfa56S pic.twitter.com/WhH4wje2bQ

— Marina Medvin 🇺🇸 (@MarinaMedvin) October 25, 2022

De rechtbank oordeelde maandag dat “gevaccineerd zijn niet verhindert dat een persoon “COVID19″ oploopt of overdraagt”.

De burgemeester van New York, Eric Adams, beweerde eerder dit jaar dat zijn administratie werknemers die waren ontslagen vanwege hun vaccinatiestatus, niet opnieuw zou aannemen.

Maar het sprookje van de vaccin-tirannen valt ook in New York in duigen en men kan zich vast klaar gaan maken om verantwoordelijk gesteld te worden voor alle schade die zij hebben aangericht.

New York City ontsloeg ongeveer 1.700 werknemers omdat ze eerder dit jaar niet waren gevaccineerd nadat de stad een vaccinmandaat had aangenomen onder voormalig burgemeester Bill de Blasio.

Veel van de ontslagen waren politieagenten en brandweerlieden.

Eerder dit jaar stond de burgemeester Eric Adams een uitzondering van het vaccinmandaat toe aan atleten en artiesten. Een niet te verdedigen uitzondering.

Fire Officers Association President Lt. James McCarthy en Firefighters Association President Andrew Ansbro van de brandweer New York veroordeelde Adams hierop.

 

“Als je het vaccinmandaat voor bepaalde mensen in de stad gaat verwijderen, moet je het voor iedereen in de stad verwijderen”, aldus Ansbro.

“We steunen de intrekking van het mandaat voor de atleten en artiesten die in New York City werken. We vinden dat voor alle mensen die in New York City werken het mandaat moet worden ingetrokken.”

“Als je de wetenschap gaat volgen zal de wetenschap je vertellen dat er op dit moment geen gevaar is en het werkloos maken van honderden brandweerlieden,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: