NachDenkSeiten:ㅤLeserbriefe zu “Baerbock und Habeck: Auftragskiller des deutschen Mittelstandes?”

nachdenkseiten:ㅤleserbriefe-zu-“baerbock-und-habeck:-auftragskiller-des-deutschen-mittelstandes?”

22-11-22 12: 00:

Christian Kreiß stelt hier met name het beleid van minister van Buitenlandse Zaken Baerbock en minister van Economische Zaken Habeck ter discussie. Zij zijn in belangrijke mate betrokken bij de achteruitgang van de middenklasse, de ruggengraat van onze welvaart. Groen beleid steunt de belangen van internationale bedrijven. De oplossing is “denkbaar eenvoudig”: “Aandringen op een staakt-het-vuren, de presentatie van een vredesplan en de ingebruikname van Nord Stream 2” (aldus Oskar Lafontaine) aangevuld met de ontmanteling van de sancties, het trekken van personele consequenties en nieuwe verkiezingen. Bedankt voor de brieven aan de redactie met interessante indrukken en inzichten. Samengesteld door Christian Reimann.

1e brief aan de redactie

Geachte heer of mevrouw,

men kan het alleen maar eens zijn met Prof. Kreiß. Helaas. De ellende begon met het feit dat educatief volledig ongeschoolde partijaanhangers zonder enige kwalificatie in ambten en waardigheden kwamen. Filosofie is een mooi vak, maar het heeft weinig te maken met economie en sociale vraagstukken. Fischer, Roth, KGE,

” Lees verder op NachDenkSeiten

%d bloggers liken dit: